Goed voorbeeld doet goed volgen

Onderstaande video kwam ik tegen op het internet. Zo mooi! Ik zeg vaak tegen mijn meiden: ‘wat je zaait, zal je oogsten’.

Goed voorbeeld doet goed volgen

Een klein gebaar van vriendelijkheid en behulpzaamheid maakt zo’n wereld van verschil in het leven van anderen, en van jezelf! Ben jij er nog van bewust dat je een gebaar doet van vriendelijkheid en/of behulpzaamheid? Leuk als je een reactie wilt achterlaten.


Tags


Dit vind je misschien ook leuk:

 Leven in de toekomst

 Leven in de toekomst
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

optimisme en geloof in jezelf

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.