Persoonlijk berichtje

Never stop trying, never stop dreaming 💫

Soms moet je even terugkijken op de mijlpalen, op persoonlijk, werk en/of relatie vlak, die je hebt bereikt.

Ik kan dit jaar weer heel wat van mijn lijstje afvinken. Het boek Gedachten en Mooie Momenten wat is uitgekomen, mijn dochter die is gaan samenwonen, het opzeggen van mijn baan, na 27 1/2 jaar, om volledig voor mijn droom te gaan…

En er komt nog zoveel aan…

Afgelopen maanden ben ik gestart met het bedenken en ontwikkelen van allemaal nieuwe JBY producten, waar ik al veel verzoeken van heb gekregen.

Producten die je nog meer handvatten gaan geven voor een mooier, leuker en positiever leven. Elementen in deze producten die ikzelf heb toegepast in mijn gehele persoonlijke ontwikkeling avontuur en zo mooi om dit weer door te geven.

Ik hou het nog even spannend maar het eerste hoor je volgende week al ;-).

Daarna ga ik lekker even een paar dagen genieten met de liefde van mijn leven, Mike, mijn meiden en gewoon het leven vieren.

Wel wil ik je alvast bedankten voor je toewijding. Een dank je wel voor jou! Dank je wel dat je lezer bent van Just Be You. Dank je wel dat jij er bent! Dank je wel voor je inbreng, mails, ideeën, aanvullingen, reacties en het delen van de positiviteit. Dat waardeer ik heel erg.

Ik krijg zoveel mooie berichten van mensen waarbij Just Be You tot steun is geweest in moeilijke tijden en sommige hebben echt een ander leven gekregen. Dit  is altijd mijn droom geweest om anderen te inspireren. Als ik het kan, kan jij het ook!

Het lijkt me leuk als je me laat weten wat jou op dit moment beweegt.  Welke mijlpalen heb jij dit jaar afgevinkt?
Dit kan door hieronder een reactie achter te laten.

Laat het me weten, en wellicht kan ik je persoonlijk verrassen met iets leuks!  

Zorg goed voor jezelf!

Accepteer dat wat er is, laat los wat is geweest en heb vertrouwen in wat kan zijn.

Warme groet,
Handtekening-Marian


Tags

jezelf, just be you, vertrouwen, vier het leven


Misschien vind je dit ook leuk:

Kerstboodschap

Kerstboodschap
 • Jolanda schreef:

  Helaas geen goed jaar voor mij en nog heel veel ??? voor het nieuwe jaar….

 • Charlotte Bakker schreef:

  Ik ben donateur van een stichting die verwaarloosde dieren opvangt. Hu huurontract werd een paar maanden geleden opgezegd en zr hadden maar beperkt tijd om een nieuw onderkomen te vinden. Heb veel instanties aangeschreven en ze hebben iets gevonden. Kreeg een warm dank je wel.

 • Je ziet op het moment heel veel teksten voorbij komen. Vaak vind ik ze zoetsappig. Wat ik zo bijzonder vindt aan jby is dat ik me er persoonlijk door aangesproken voel . Ik vind het fijn om jouw berichten te lezen en deel ze vaak ook met anderen. Ik ben zelf 3 jaar geleden in een Burnout beland en nog steeds ben ik dagelijks met mezelf in gesprek over hoe ik ga reageren op dingen. Zelf vind ik dat ik enorm ben gegroeid, veel milder in dingen sta en waarschijnlijk het belangrijkste , ik kies voor mezelf!! Ik heb dit jaar mijn diploma gewichtsconsulent gehaald en ben nog verder aan het leren. Ben gewisseld van werkgever!
  Nog steeds ben ik aan het zoeken naar wat ik eigenlijk echt wil. Met hulp van jby en jouw mooie pakkende spreuken en mailtjes merk ik dat ik het leuk vind om anderen te helpen. Te zorgen dat ze niet zo diep zakken als ik op een bepaald moment. Misschien ga ik me wel verder verdiepen in het coachen. Ik wens jou iig heel veel succes met jby. Ik blijf dankbaar gebruik maken van al jou wijsheden. Liefs M

 • Arlette schreef:

  Ik heb veel dingen bereikt dit jaar. Belangrijke beslissingen genomen waar ik mij goed bij voel en niet heb geluisterd naar anderen! Ik doe eindelijk wat ik wil en ben ontzettend dankbaar voor de mooie momenten in het leven. Besef nu dat je maar Ă©Ă©n keer leeft en het is geen generale. Die kleine zinnen van JBY en The Secret herinneren mij er aan om te genieten van het leven. Ookal zijn er moeilijke momenten zodra je die positief maakt komt het goed!
  Dankjewel Marian.

 • na 33 jaar mijn baan kwijt, maar vind nu de rust waar ik al jaren naar op zoek was. Bijna klaar voor iets nieuws maar wel iets wat ik leuk vind. Bedankt voor de inspiratie!

 • Corry Van Houdt schreef:

  Bedankt voor al je positieve teksten, berichtjes, webinars en cursussen ze hebben mij enorm veel geholpen om weer vooruit te kunnen na een zware periode . Een periode van burnout , weer opklimmen uit dat dal en dan werkloos worden door een reorganisatie en dus een zware terugval krijgen , maar met jouw hulp en ondersteuning toch weer de moed vinden om lichtpuntjes te zoeken EN te vinden. Ik ben er nog niet maar het gaat langzaamaan weer de goede kant op. Bedankt daarvoor en heel veel succes met al je activiteiten en je hulp aan iedereen die dat heel goed kan gebruiken wij zijn je er dankbaar voor.
  Alles goeds en gezondheid toegewenst voor 2017.

 • Ik heb in oktober van dit jaar mijn baan gezegd. Alhoewel ik er veel geleerd heb, voelde ik me er steeds minder “thuis”. Constant op mijn tenen lopen had zijn weerslag op mijn nachtrust. Ik sliep niet meer. Nu kan ik er weer zijn voor mijn gezin en slaap ik weer. Niets is zo fijn als jezelf kunnen en mogen zijn. Dat is de les die ik geleerd heb.

 • Elisabeth schreef:

  Lieve Marian,

  Wat weer een positiviteit door jouw brief deze dag. Prachtig! Jouw gedeelde ervaringen geven kracht en energie, Marian!! En geeft mij de moed om verder te gaan !
  Het moet jou vleugeltjes geven hoe je velen weet te bereiken met jouw levensverhaal. En vooral de vorm die je hebt weten te geven aan jouw leven! Diep respect daarvoor!!

  Heel fijn dat je er bent, Marian! Dank voor het licht dat je geeft en uitstraalt! Ik wens je een fijne kersttijd en vakantie met jouw dierbaren en een vooral prachtig nieuw jaar 2017.

  Veel liefs, Elisabeth

 • Miriam schreef:

  Hallo Marian.
  Mijn mijlpaal is t feit dat ik eindelijk mn hooggevoeligheid heb geaccepteerd,en met jouw hulp besef dat er andere wegen naar geluk zijn, Dank je wel

 • Malisa schreef:

  ♡ mijn mijlpaal is dat ik een stuk zelfverzekerder ben geworden. Meer van mezeld houd! Vecht voor mezelf en mijn relatie! Vecht voor de.mensen die veel voor mij betekenen. Ik heb een baan wat ik met hart en ziel doe! Zo anders :)♡ en hoop in de toekomst nog meer te leren en nog beter te staan voor waar ik in geloof! Dankzij jou positieftijdsdagboek leer ik positiever denken!! Dankjewel!!♡

 • Louwet Anne schreef:

  Lieve Marian,
  Dankjewel! Ik heb een heel bewogen jaar achter de rug. Al is het soms moeilijk om positief te blijven, lukt het mij momenteel wel aardig.Ik maak meer tijd voor mensen die ik graag heb en die me energie geven. Positief denken geeft veel meer mogelijkheden in het leven . Ik accepteer verandering, stap voorwaarts en stel haalbare doelen voor mezelf.Ik ben goed zoals ik ben. Wandelen is m;n sport en geeft me een stroom van energie. Ik ben goe bezig en hoopt dit zo vol te houden.Dank nogmaals voor je steun.

 • A.B Smeding-Ham schreef:

  Hoi Marjan, Bedankt voor alle inspiratie.ik heb een burnout, en al jouw gedachtes waren meer dan welkom, vaak heb ik er wat aangehad

  Ik heb mijn baan opgezegt, omdat ik nu eens voor mezelf wou kiezen , en het voelt zo goed dat ik niet meer terug hoef, naar wat mij zoveel spanning bezorgde. Kan mij nu echt richten op mijn herstel en op zoek gaan naar wat ik nog meer wil in het leven . En wat er op mijn pad gaat komen….wij kunnen het !!!!

 • Corina schreef:

  Nou ik sta nog steeds onder aan de trap met mijn to do lijst.
  Ten eerste moet ik nog steeds beginnen aan jou boek!.
  Eerst paar bladzijden zijn gelezen, maar….!
  Ik hoop dat 2017 voor mij een jaar wordt voor verbeteringen.
  Ik wens jou alle geluk en succes!

 • Angela van Garderen schreef:

  Lieve Marian, dankjewel voor je inspirerende teksten, mailtjes, webinars etc. welke ik heb mogen ontvangen afgelopen jaar. Jij/ Just Be You herinnert mij er aan dat ik gewoon mezelf mag zijn. Dat resulteert in keuzes voor mezelf. Afgelopen jaar heb ik die keuzes eindelijk weer gemaakt en sta ik nu steeds vaker weer op de eerste plek. Op de goede weg!
  Wens jou en je gezin fantastisch liefdevolle feestdagen toe! Liefs

 • Twee weken geleden na 35 jaar door een reorganisatie mijn baan kwijtgeraakt en door de uitbraak van een besmettelijke ziekte (Droes) is mijn Haflinger erg ziek geworden. Hopelijk wordt 2017 een topjaar want 2016 wil ik zol snel mogelijk vergeten.

 • Bedankt voor al je bemoedigende berichten!
  Ik ga weer meer van mij zelf houden! Heb weer hobby’s van vroeger opgepakt tekenen en zingen en daar word ik zo blij van ! En yes ik ga schilderen dat heb ik nog nooit gedaan!!
  Maak stappen vooruit en doe vaak wat ik zelf leuk vind! Ik ga nog steeds vooruit als 60 plus! En geniet weer van kleine dingen en lieve mensen om mij heen! Kan niet alles meer! Maar kan nog genoeg! Ik wil graag een lichtje zijn voor andere mensen ! Maar ook goed voor mij zelf zorgen!
  Lieve groet Lena.

 • Hallo Marian,
  Een aantal jaren geleden begon ik heel voorzichtig met voor mezelf kiezen. Ik ging scheiden en ontmoette vrij snel daarna de liefste man van de wereld. Hoewel bijna iedereen er schande van sprak, gingen we samenwonen en later trouwen. Samen met onze kinderen vormen wij een groot samengesteld gezin.
  2 Jaar geleden zette ik weer een stap; ik nam ontslag. Meer dan 30 jaar heb ik in de gezondheidszorg gewerkt. Ik ging vrijwilligerswerk doen en pakte mijn creatieve hobbies weer op. Ook ging ik op yoga.
  Dit voorjaar merkte ik dat ik toch te weinig voor mezelf zorg; te zwaar, te veel medicijnen, te veel stress. Ik nam onze voeding onder de loep en ging anders boodschappen doen en koken. Nu, in december, weeg ik 20 kilo minder 🙂
  Ik voel me beter en heb meer conditie.
  Toch blijft er iets zitten, diep van binnen. Ik kan er niet goed bij en durf dat ook eigenlijk niet. Daarom heb ik me aangemeld voor “Bloei weer op” en heb ik voor het nieuwe jaar “Gedachten en mooie momenten” gekocht.
  Ik hoop dat ik, met jouw hulp, in 2017 mezelf weer herken en erken, en met opgeheven hoofd in net leven durf te staan.

 • Dankjewel! Ik worstel momenteel met een burn out en heb veel steun aan JBY. Al is het moeilijk om positief te blijven. Ik heb me wel voorgenomen om, in een schriftje of zo, elke dag wat positieve dingen te schrijven. Mijn mijlpalen van het jaar zijn dat ik heb op mijn werk heb aangegeven dat ik het werk dat ik doe niet langer wil doen, ik word er niet Gelukkig van. En ik ben, met hulp van een psycholoog, bezig om mijn verleden te verwerken. Hier kom ik alleen maar sterker uit. Dank nogmaals voor de steun.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.