Aan tafel bij Marian

Aan tafel met Marian, Just Be You
Ja, je leest het goed. Ik wil je graag uitnodigen bij mij aan de keukentafel voor een inspirerend en motiverend gesprek.

Ik heb gemerkt, door o.a. mijn webinars, dat ik het erg leuk vind om direct contact met je te hebben. Ook komen er via de mail en andere kanalen steeds vaker allerlei soorten vragen binnen van lezers die graag advies van mij willen. Dat vind ik hartstikke leuk, maar soms lastig om via die kanalen te beantwoorden.

Daarom wil ik regelmatig aan de keukentafel gaan zitten en facebook live of via een video verbinding contact met je maken, net zoals in de webinars. Via de chat kunnen we dan rechtstreeks communiceren. Ik met mijn kopje koffie aan tafel en jij met jouw kopje koffie/thee aan de andere kant van het scherm.

Een soort koffietijd met Marian

Om ervoor te zorgen dat ik toch een klein beetje voorbereid ben, wil ik graag dat je vooraf je specifieke vraag aan mij doorgeeft via de mail (info@justbeyou.nl), waarin je duidelijk vermeld in de onderwerp balk van je mailtje dat het om ‘aan tafel met Marian’ gaat. Je mag me alles vragen ;-).

Zo kan ik de vragen een beetje clusteren en wordt het voor iedereen interessant om te volgen.

Via mijn agenda, blog en facebook pagina zal ik van te voren aankondigen wanneer er weer een koffie uurtje gepland staat zodat jij je vragen kunt insturen en op tijd klaar kunt zitten om mee te praten.

En je kent me, als er iets nieuws te melden is, een leuke aanbieding of actie, dan hoor je dat van mij persoonlijk als eerste tijdens de uitzending. Reden genoeg om regelmatig aan te schuiven.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten aan mijn keukentafel en samen interessante gesprekken te voeren die ook voor anderen inspirerend zullen zijn.

Dus schroom niet, stuur je vraag in en praat live mee in de uitzending.

Bij deze nodig ik je uit aan de keukentafel op:

Maandagavond 4 juli om 20.00 uur LIVE via mijn Facebook Pagina

Graag tot dan!

Met warme groet,
handtekening Marian

[social_warfare]


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Marion schreef:

  Best moeilijk. Mijn grootste punt is dat ik het niet los kan laten dat we geen contact meer hebben met onze dochter. Na een zeer lange en moeizame weg van zorg en verdriet en elkaar niet begrijpen hebben we geen contact meer met elkaar. Onze dochter is 29 jaar heeft een zoontje van 1 jaar. En ze heeft naar wat we weten ADD of Borderlein. Of geef het een naam!.HSP. ik als moeder weet niet wat ik fout heb gedaan. Ga er aan onderdoor.

 • Silvia de Haan schreef:

  Hoi Marian, mooi! Gefeliciteerd met dit prachtige initiatief! Van mij alvast good vibes en super ook om de eerste aanbiedingen te horen in je ‘uitzending’ 🙂 … Ik neem alvast een virtueel kopje koffie op deze prachtige stap!

  X Silvia

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >