Me & My Dog

Ik ga er nog eens aanwennen om in ‘bladen’ te staan ;-).

Deze maand staat er een foto van mijn rottweiler Mylo en mij in het maandblad Me & My Dog. De foto is gemaakt door Laura de Haan op de middag dat ik de fotoshoot had gewonnen.

Me & My Dog

Mylo is een rottweiler en hij was afgelopen 26 juli 2012 één jaar oud. Ik heb nog een zwarte labrador (die is van de foto afgesneden) maar we wilde graag een ‘waakhond’.

In het artikel geeft Bob, van 3DogZ de rottweiler kenner, een beschrijving van de Rottweiler. Ik moet zeggen dat het een geweldige hond is bij een geweldige kennel vandaan!

Mylo is voor ons als gezin een echte knuffel hond. Een echte beer die ’s ochtends van gekheid niet weet hoe hij je moet begroeten. Als ik naar beneden kom dan gooit hij zijn grote poten op mijn schouder en zijn kop in mijn nek. Heerlijk om elke ochtend zo begroet te worden.

Waaks is hij zeker voor mij en mijn gezin. Je moet inderdaad consequent zijn en wel de ‘baas’ zijn. Ik heb hier niet zoveel moeite mee maar heb je daar wel moeite mee dan is een rottweiler niet aan te raden.

Ik vind het een super artikel.

Origineel artikel

Onderstaand het originele artikel van Bob van de rottweiler kennel. Het is artikel is enigszins aangepast dat het gepubliceerde artikel.

Artikel Me & My dog

 


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

    17 tips Van Jezelf Houden
    >