Manifestatie Dagboek voor 30 dagen

Manifestatie dagboek voor 30 dagen

Wees trouw aan jezelf en zo voorkom je dat je veel energie verliest op jouw pad! Een goede relatie begint bij jezelf. Als je van binnen naar buiten leef, bereik je veel meer en met minder moeite! 

Mijn leven veranderde toen ik leerde positief te denken, van mezelf te houden en starte met het krijgen van vertrouwen in wat kan zijn.

Het begon allemaal met een simpele mindset verandering: ik stopte met doen alsof mijn dromen moeilijk en onhaalbaar waren. Ik begon te leven alsof ze hier en nu al voor mij bestaan.

Dat heeft mijn energie zo veranderd. Wanneer je energiefrequentie stijgt, verandert ook het energieveld om jou heen. De energie die je uitstraalt, is de energie die je terug zal ontvangen.

Tip: Gratis Masterclass: Reset je Energie

Het manifestatie dagboek is ontworpen om je te helpen met afstemmen op de emoties van het hebben van je dromen en verlangens in het huidige moment. Je ontvangt een paar video's, audio's en elke dag ontvang je een unieke journal vraag, die je helpt om in de energiefrequentie te komen van wat jij wilt.

Ook heb ik elke dag een bladzijde voor dagelijkse dankbaarheid, het (h)erkennen van de wonderen in je dagelijkse wereld, krachtige, positieve en opbeurende affirmaties en meer.


44 Zelfliefde Affirmatie Kaarten:
Door je te herinneren aan simpele maar krachtige (nieuwe) gedachten, ontdek je de liefde in jezelf en leer je te stralen! De energie die je uitstraalt, is de energie die je terug zal ontvangen.
Check het hier >>>

Het manifesteren van je dromen start met vertrouwen hebben in wat kan zijn. In het geloven dat je het hier en nu echt allemaal kunt hebben. Weet dat je alles al in je hebt om te creëren wat je wenst.

Het is weten dat het pad naar je mooiste leven niet buiten jezelf bestaat; het ontstaat van binnenuit. Het zit allemaal al in jou.

Wanneer je energiefrequentie stijgt, verandert ook het energieveld om jou heen. 

De energie die je uitstraalt, is de energie
die je terug zal ontvangen.

Het manifestatie dagboek is ontworpen om je te helpen met afstemmen op de emoties van het hebben van je dromen en verlangens in het huidige moment. Je ontvangt een paar video's, audio's en elke dag ontvang je een unieke journal vraag, die je helpt om in de energiefrequentie te komen van wat jij wilt.

Ook heb ik elke dag een bladzijde voor dagelijkse dankbaarheid, het (h)erkennen van de wonderen in je dagelijkse wereld, krachtige, positieve en opbeurende affirmaties en meer.

Het manifesteren van je dromen start met vertrouwen hebben in wat kan zijn. In het geloven dat je het hier en nu echt allemaal kunt hebben. Weet dat je alles al in je hebt om te creëren wat je wenst.

Het is weten dat het pad naar je mooiste leven niet buiten jezelf bestaat; het ontstaat van binnenuit. Het zit allemaal al in jou.

Alles wat je nodig hebt, is de moed en het vertrouwen om te gaan voor wat jij wilt.

30 dagen Manifestatie Dagboek


Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>