Maak je niet druk wat anderen van je denken: zie Christopher Maloney

Maak jij je druk wat anderen van je denken?

Vijf jaar heeft het geduurd voordat Christopher Maloney zich heeft ingeschreven voor de X-factor. Trillend van de zenuwen vertelde Christopher dat zijn 76 jarige grootmoeder zijn grootste fan is. Mensen hebben hem altijd gezegd niet mee te doen omdat hij zichzelf voor ‘schut’ zou zetten. Zo’n stem en zich druk maken wat anderen denken!

Kijk eens naar onderstaande inspirerende video van Christopher Maloney’s en laat dit een les zijn.

Doe wat jij graag wilt doen en laat je niet tegen houden door anderen mensen.


Laat jij je stoppen door anderen mensen?

 


Tags

Christopher Maloney, maak je niet druk wat anderen van je denken


Dit vind je misschien ook leuk:

 • Prachtig deze clip!! heel ontroerend maar ook heel erg realiteit. zoals die ene mannelijke jurylid al van tevoren keek, zo is het ook in het dagelijks leven en eigenlijk zou dat al een reden kunnen zijn om je terug te trekken, als je daar heel gevoelig bent

 • Xerxes schreef:

  Tranen in mijn ogen. Wat emotioneel..waarom laten we het oordeel van anderen toch zooo zwaar wegen?

 • elsbeth schreef:

  Zeker kippenvel, zit op de vroege ochtend gewoon te janken, maar zo mooi! die mensen die hem hebben gezegt niet op te treden op tv, die mensen waren gewoon jaloers! ik vind het een schande dat sommige mensen zoveel invloed op iemand kunnen uit oefenen, en dat ze dit ook gaan geloven.. gelukkig dat zijn oma hem wel liet geloven dat hij het inzich had. prachtig filmpje, mijn dag kan niet meer stuk!

 • Waow in een woord: Kippenvel. Wat mooi om een echt mens te zien met al zijn angsten en hoe die overwonnen worden. Petje af.

 • Wauw hoe heb je deze clip weer weten te vinden!! Raak! een voorbeeld voor iedereen… wat een les:-) Believe in yourself ….

  • marian schreef:

   Hoi Rins,

   De eer gaat naar Bianka! Zij had dit gezien en ik vond het wel een hele mooi voor mijn blog! Een mooi voorbeeld als je luistert naar wat anderen tegen je zeggen. Inderdaad Just Be You en believe in Yourself!

   Warme groet, Marian

 • Brenda schreef:

  Fantastisch! Tranen in mijn ogen.
  Toen hij begon te zingen moest ik even 2 keer kijken of het wel dezelfde persoon was die op het podium stond. Zo’n stem verwachtte ik niet. Super 🙂
  Dit zijn altijd weer van die kleine duwtjes in de rug.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

  optimisme en geloof in jezelf

  >