Life is beautiful bij de Hema

Op de website van Lisanneleeft.nl kwam ik deze t-shirts met spreuken cq quotes tegen! Ik ben vandaag meteen bij de Hema gaan kijken maar bij ons in de stad hadden ze deze shirts niet. Dan maar even online  kijken en kwam daar toch leuke kleding tegen waaronder onderstaand stoer jasje.

Ik ben hier gek op en met een mooie blazer en een stoere spijkerbroek dan is het helemaal mijn style. Het zijn nog leuke prijzen en ik ben altijd wel te spreken over de kwaliteit van de Hema. Mijn bestelling van het linker t-shirt is geplaatst en ik laat je zo snel mogelijk een foto zien.

 

Life is beautiful zwart-m-36345831-product_rd-454653954lime-s-36355625-product_rd-1144449464

Klik op de afbeelding als je naar de Hema site wilt gaan.

Het artikel van Lisanne met mooie lichtpuntjes in de maand September.

Wat vind jij ervan?


Tags

hema, lichtpuntjes, shirt quote, t-shirt met quote, t-shit met tekst


Misschien vind je dit ook leuk:

Life is beautiful bij de Hema

Life is beautiful bij de Hema
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>