Laat je energie weer stromen voor 2024!

Ben je klaar voor een geweldige start van 2024? 

Ik heb even een video voor je gemaakt: 

Ik wilde je iets speciaals aanbieden om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar vol energie te verwelkomen.

Gisteravond kreeg ik een geweldige ingeving, een 'download' van het Universum zoals ik het graag noem. Ik heb een krachtig ritueel uitgevoerd om energie te reinigen die me soms nog vasthoudt in patronen uit het verleden. En vanavond wil ik dit ritueel live met jou delen!

Kun je er niet bij zijn? Geen zorgen! Ik zal de replay van de sessie beschikbaar stellen in ons membership gedeelte, zodat je op een geschikt moment kunt deelnemen.

Dit is jouw kans om te kijken waar de energie stagnatie zit, dit achter je te laten, energie te laten stromen en vol vertrouwen en enthousiasme het nieuwe jaar in te gaan. En het beste is, het is nu beschikbaar voor slechts €9 per maand, als je nog niet eerder hebt deelgenomen aan het membership. Klik hier voor meer informatie en/of deelnemen >>

Onthoud altijd dit: je leven wordt niet beter door te wachten op die ene 'kans'. Je leven wordt beter, mooier, en magischer op het moment dat jij ervoor kiest om verandering in te zetten. Het nieuwe jaar biedt een prachtige gelegenheid om die verandering te omarmen.

Dus, geloof je erin dat 2024 een jaar zal worden waarin je van jezelf houdt, straalt, dromen uitkomen, impact maakt, verbinding vindt, overvloed ervaart, aantrekt wat je wenst en vooral plezier hebt?

Ik wil deze gelegenheid ook gebruiken om je een paar 'regels' voor het nieuwe jaar mee te geven:

  1. Besluit en voel dat je het waard bent om je dromen en doelen te verwezenlijken, en neem de (kleine) stappen die nodig zijn om ze te creëren.
  2. Geloof in wonderen, want het hele universum wil je overladen met overvloed en liefde.
  3. Verhoog je energie en positiviteit, en je zult merken dat het universum je tegemoetkomt (#wetvanaantrekking).
  4. Wees niet bang om te falen of fouten te maken. Laat je dromen en passies groter zijn dan je angsten.
  5. Geloof in jezelf en in je visie.
  6. Wees elke dag opnieuw verliefd op jezelf.
  7. Richt je op wat belangrijk is voor jou.
  8. Prioriteit geven aan plezier en het hier en nu. Waardeer wat er nu is en zie wat er allemaal nog kan zijn.
  9. Doe de dingen die je vreugde brengen. Als je oplaait, profiteert iedereen van je licht.
  10. Dit is jouw leven ... Jij bent de regisseur van jouw film, de auteur van je eigen boek. Creëer je droom.

Wees dankbaar voor wat je nu hebt en heb vertrouwen in wat kan komen.

Ik weet dat je in staat bent om je mooiste leven te creëren. En onthoud, als ik kan veranderen van angst, een moeilijke jeugd en negativiteit naar vrijheid, liefde, positiviteit, overvloed en het verwezenlijken van mijn dromen, dan kun jij dat ook!

Richt je aandacht op wat je wilt bereiken, laat je energie stromen, en vertrouw op jezelf en je eigen kracht. Jij hebt de sleutel tot je eigen succes en geluk in handen.

Ik wens je een prachtige jaarwisseling en een schitterend, gezond, positief en inspirerend 2024! Bedankt dat jij er bent!

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Geniet en heb vertrouwen in wat kan zijn. 

With love, 

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>