Kies Opnieuw Methode

Kies opnieuw Methode

Hey ik voelde de behoefte om nog even een podcast voor jullie op te nemen daar ik zoveel bericht ontvang en zie in de trant van: 'niets werkt, ik zie het even niet, ik kan het niet, het is zo moeilijk, het lukt niet.'

Het is ook allemaal een hele lastige tijd maar zoals ik in mijn vorige podcast al vertelde heb je geen controle over deze situatie dan alleen de afstand bewaren, handen wassen en thuis blijven. Die weten we denk ik allemaal wel. 

Je kunt je ook abonneren en luisteren op iTunes of maak gebruik van de Gratis Castbox FM App 


Besproken in deze Podcast:

Kies Opnieuw Methode

Stap 1 - Zie de gedachten.

Wees je bewust van je gedachten. Notice your thought. Let je gedachte. Wanneer jij merkt dat je vastzit in zorgen, angst en/of negativiteit dan doe je een stap terug door bewust je gedachten op te merken en hier naar te kijken. Wees je ook bewust van, te voelen dat je gedachten en wat je wilt niet op één lijn is met wat jij wilt in het leven. Bijvoorbeeld: 'Ik ben nerveus en bezorgd."

Stap 2 - Vergeef de gedachte.

Sla jezelf niet voor je hoofd van shit ik ben weer niet positief of wat dan ook maar vergeef jezelf en zeg bijvoorbeeld dankjewel gedachten dat ik weer bewust ben van iets wat ik niet wil.  

Stap 3 - Kies opnieuw. 

Stel jezelf dan de vraag: 'Wat is de beste gedachte die ik nu kan vinden en/of hebben?’ Al ga je maar iets omhoog op de energieladder dan zou dat natuurlijk al top zijn! Je hoeft niet tegen jezelf te zeggen: 'Het geld stroomt naar mij toe' terwijl je net 5 horecazaken verplicht hebt moeten sluiten.

Dat ga je niet geloven en staat ver van je af maar kies iets waardoor je je een klein stapje beter gaat voelen. Maak de affirmatie/mantra/zin: 'Ik vind de oplossing' en zeg dan dankjewel.  Eigenlijk heel simpel maar effectief.

We zijn allemaal met elkaar verbonden, dus laten we er voor elkaar zijn en wat liefde en magie verspreiden in deze tijd. Sluit je even af voor al het (negatieve) nieuws, haal diep adem en vertrouwen erop dat alles goed komt. Waar je je op richt, dat groeit.

Denk om jezelf, zorg goed voor jezelf, zowel fysiek als mentaal, houd je energie goed, wees dankbaar voor wat er is en zorg goed voor anderen daar waar het kan. Houd je mindset positief en vooral: blijf je handen wassen. 

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Heb vertrouwen in wat kan zijn. 

With love, 

Kies opnieuw Methode

Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

Een wake up call (een teken) en misschien ook voor jou

Een wake up call (een teken) en misschien ook voor jou

Wat voor mij belangrijk is bij het manifesteren van wat je wilt

Wat voor mij belangrijk is bij het manifesteren van wat je wilt

Hoe blijf je gemotiveerd?

Hoe blijf je gemotiveerd?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.