Kies Opnieuw Methode

Kies opnieuw Methode

Hey ik voelde de behoefte om nog even een podcast voor jullie op te nemen daar ik zoveel bericht ontvang en zie in de trant van: 'niets werkt, ik zie het even niet, ik kan het niet, het is zo moeilijk, het lukt niet.'

Het is ook allemaal een hele lastige tijd maar zoals ik in mijn vorige podcast al vertelde heb je geen controle over deze situatie dan alleen de afstand bewaren, handen wassen en thuis blijven. Die weten we denk ik allemaal wel. 

Je kunt je ook abonneren en luisteren op iTunes of maak gebruik van de Gratis Castbox FM App 


Besproken in deze Podcast:

Kies Opnieuw Methode

Stap 1 - Zie de gedachten.

Wees je bewust van je gedachten. Notice your thought. Let je gedachte. Wanneer jij merkt dat je vastzit in zorgen, angst en/of negativiteit dan doe je een stap terug door bewust je gedachten op te merken en hier naar te kijken. Wees je ook bewust van, te voelen dat je gedachten en wat je wilt niet op één lijn is met wat jij wilt in het leven. Bijvoorbeeld: 'Ik ben nerveus en bezorgd."

Stap 2 - Vergeef de gedachte.

Sla jezelf niet voor je hoofd van shit ik ben weer niet positief of wat dan ook maar vergeef jezelf en zeg bijvoorbeeld dankjewel gedachten dat ik weer bewust ben van iets wat ik niet wil.  

Stap 3 - Kies opnieuw. 

Stel jezelf dan de vraag: 'Wat is de beste gedachte die ik nu kan vinden en/of hebben?’ Al ga je maar iets omhoog op de energieladder dan zou dat natuurlijk al top zijn! Je hoeft niet tegen jezelf te zeggen: 'Het geld stroomt naar mij toe' terwijl je net 5 horecazaken verplicht hebt moeten sluiten.

Dat ga je niet geloven en staat ver van je af maar kies iets waardoor je je een klein stapje beter gaat voelen. Maak de affirmatie/mantra/zin: 'Ik vind de oplossing' en zeg dan dankjewel.  Eigenlijk heel simpel maar effectief.

We zijn allemaal met elkaar verbonden, dus laten we er voor elkaar zijn en wat liefde en magie verspreiden in deze tijd. Sluit je even af voor al het (negatieve) nieuws, haal diep adem en vertrouwen erop dat alles goed komt. Waar je je op richt, dat groeit.

Denk om jezelf, zorg goed voor jezelf, zowel fysiek als mentaal, houd je energie goed, wees dankbaar voor wat er is en zorg goed voor anderen daar waar het kan. Houd je mindset positief en vooral: blijf je handen wassen. 

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Heb vertrouwen in wat kan zijn. 

With love, 

Kies opnieuw Methode

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

Blue Monday

Blue Monday
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>