Je weet het nooit, als je het niet probeert!

Ik heb wederom een inspirerende video gevonden:

De 76 jarige Antonie Sepie, heeft leukemie en prostaat kanker. Hij heeft chemotherapie en toch doet hij mee aan de triatlon van Hamburg. In Hamburg gaat het niet helemaal goed, maar Antonie doet niet aan D.N.F. (Did Not Finish).

Oh …,vergeet je deze film niet te delen als je het inspirerend vindt door het te delen op facebook en/of twitter!
Dank je wel hiervoor. Hopelijk was het waardevol voor je en kan je hier wat van leren.

Fijne dag!

Je kunt me ook volgen op twitter of facebook.


Tags

antonie sepie


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.