Inspirerende video: ouder en kind - Just Be You
Just Be You
Shares

Inspirerende video: ouder en kind

Zelf heb ik mijn ouders niet meer… Deze video raakte me en deze wilde ik graag even delen.

Heb altijd geduld of te wel #Killitwihtlove

Inspirerende video: ouder en kind

Deel deze video gerust en ik vind het altijd leuk om een reactie te ontvangen ;-).

With Love,

handtekening Marian

Misschien vind je dit ook leuk:

About the Author marian

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig. Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

follow me on:
 • Griet schreef:

  Ik bekeek net het inspirerende filmpje Ouder-kind.
  Het zette me wel aan het denken, hoe ik omga met mijn ouders, hoe ik omga met mijn kinderen,…
  Bedankt dat je me hier even bij liet stilstaan.
  Groetjes,
  Griet

 • >