Inspirerende quote

Weet jij nog een inspirerende quote? Leuk als je deze wilt delen.

Wil je elke dag een inspirerende quote ontvangen in je mailbox? Klik hier voor meer informatie.Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Ook helemaal mee eens! Ik ben een dromer en verwacht dingen vaak helemaal te gek achteraf ben ik dan verdrietig, maar je moet inderdaad niet veel verwachten… helaas soms makkelijker gezegd dan gedaan…

  • marian schreef:

   Hoi Lilly,

   Dat was één van de eerste dingen waarmee ik aan de slag ben gegaan: heb geen verwachtingen. Als je verwachtingen hebt dan wordt je teleurgesteld. Het is idd makkelijker gezegd dan gedaan maar als je je er bewust van bent dan kan je accepteren en actie ondernemen.

   Veel succes en heb je vragen? Stel ze gerust.

   Warme groet, Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.