Inspiratie van Just Be You

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf is de slogan van mij ;-).

Zojuist heb ik een inspiratie video voor je gemaakt:

Leuk als je een reactie wilt achterlaten of als je deze wilt delen met je vrienden ;-).


Tags

doelen, inspirerende video, jezelf, van jezelf houden


Dit vind je misschien ook leuk:

 • Hallo Marian zijn mooie positieve teksten, ik weet ze. Ik vind het moeilijk nu om te weten wie ik ben, al je boodsvhapoen zijn gekoppeld daaraan. Er komt wel een tijd dat ook ik weet wie ik ben en dan zulken alke lichtjes jn mij weer schitteren. Voor nu bedanjt voor je mooie en wijze woorden.

 • Annick schreef:

  Zo mooi en krachtig. Dank je en liefs.

 • yvonne schreef:

  Wauw heel mooi 🙂 ga hem zeker delen

 • Bridget schreef:

  Prachtig. Dit had ik net even nodig. Dankjewel.

 • Corina Hensen schreef:

  De boodschap is duidelijk en mooi , alleen een beetje moeilijk te lezen in de video.

  Tekst verloopt te snel en is soms moeilijk te lezen. Witte dunne letters in een bewegende achtergrond van de zee waar ook wit in zit en dan met een snel tekstverloop is lastig. De eerste keer dat ik de video bekeek kon ik hem niet volgen.

  Groetjes Corina

 • Isabelle schreef:

  Super ik heb het gedeeld!!!!

 • Lianne schreef:

  Dank je voor deze zeer inspirerende video. Ik ga hem zeker delen.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

  optimisme en geloof in jezelf

  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.