Houden van jezelf, maakt je een blijer mens.

Vandaag sta ik met een interview in het weekblad ‘Primero’. Een interview over zelfliefde en waar ik stond maar ook tips over jezelf te leren accepteren en aardiger te vinden alsmede 10 tips om meer van jezelf te houden.

Ik vind het mooi weergegeven en ik blijf erbij dat dit zo van belang is om een stuk gelukkig ter worden. Als je van jezelf houdt, voel je je gelukkig, ben je optimistisch en ben je in het algemeen blijer en prettiger voor jezelf en je omgeving. Dit zegt Paul Kluwer in zijn boek “Houden van jezelf”, dat onlangs verscheen.

Het interview sluit ook met de woorden: “We zijn niet perfect en zullen het waarschijnlijk nooit worden, maar we kunnen met een gezonde dosis zelfliefde wel een stuk gelukkiger worden.”

Wil jij het artikel over houden van jezelf lezen?

In de Primero is het natuurlijk leuker lezen 😉 maar ondertaand de artikelen in een pdf bestand:

Primero’s cursus zelfliefde 1

Primero’s cursus zelfliefde 2

Hou jij van jezelf? Hoe werk jij aan je zelfliefde? Leuk als je dit wilt delen door hieronder een reactie achter te laten.

Je bent geweldig, vind je niet?

Heb jij een goed zelfbeeld? Gelukkige mensen hebben een hoog zelfbeeld.
Aan de slag, vertrouw op jezelf!
Bekijk de 21 dagen VJH….

m

[social_warfare]

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

houden van jezelf, zelfliefde


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Ik houd trouwens wel van mezelf. Ik ben mijn eigen beste vriend, want heb veel tijden gehad dat ik elke dag alleen op mijn kamertje had, en heb mezelf altijd overal doorheen moeten slepen. Vind mezelf unique dus daar ligt het niet aan, waar die onzekerheid dan vandaan komt … geen idee!

 • Altijd fijn om jezelf te zijn toch maken andere je soms klein omdat je graag jezelf wilt zijn- Lilly

  En dat vind ik. Aan de ene kant doet het me niks maar de andere kant wel, vind het erg vervelend als ik zo mezelf bent dat je van die mensen hebben (vooroordeel, ja inderdaad klopt) je met gefronsde wenkbrauwen aankijken, daar kan ik niet tegen. Nu ben 19 jaar, dus ja logisch dat ik het me aantrek.

  Weerhoud me er trouwens niet van om niet mezelf te zijn, draag felle kleuren, maak mijn eigen grapjes, dans zoals ik dansen wil met uitgaan, en 9 v/d 10 keer vinden mensen mij heel tof en krijg ik complimenten over mijn karakter, maat my oh my wat is mijn leeftijd lastig want mijn leeftijdsgenootjes die zich zelf nog moeten vinden zijn zo bekritiserend…. time to draw in dairy right now 😐

 • Goed bezig, Marian. Gefeliciteerd met het mooie artikel!

  Vrolijke groet,
  Mark

  • marian schreef:

   Dank je wel, Mark! Leuk om je real life te gaan ontmoeten.

   Warme groet, Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >