Hoe vaak lach jij nog?

We lachen niet omdat we gelukkig zijn, we zijn gelukkig omdat we lachen!

Van lachen krijg je een mooie uitstraling maar lachen is goed tegen stress, het verbetert je humeur, en is goed voor je gezondheid. Er zijn zoveel momenten waarop je zou kunnen lachen. Het zijn de kleine dingen in het leven en zoals ik altijd schrijf: waar je je op richt dat groeit! Waarom vandaag niet richten op lachen.

Heb je zin om te lachen? Kijk dan even naar onderstaande video:


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Brenda schreef:

  Ik lach zelf ook heel vaak, en vaak ook wanneer ik alleen ben. Mijn huisarts zei er vorige keer wat van… ‘Jij lacht altijd hè? Dat hoeft helemaal niet hoor’…
  Ik voel me beter wanneer ik lach. Ik doe het niet om dingen te verbloemen, of omdat ik me onzeker voel. Zo ben ik altijd al geweest 🙂

 • Angela schreef:

  Ik lach vaak en zéker meerdere keren per dag!
  Om de spreuken die men mij stuurt op FB en om mijn kleinvee, waar ik elke keer weer leuke dingen mee meemaak! De kippen die rare dingen doen, de konijnen die rare bokkensprongen maken en nu weer de biggen die rondjes rennen op hun nieuwe grote grasveld………..Zéker iets om gelukkig van te worden en veel te lachen!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.