Hoe maak je vandaag een mooie dag?

Besluit om er vandaag een mooie dag van te maken. Het maakt niet uit wat er gebeurd, het gaat om jouw reactie erop. Leef vandaag en geniet van het hier en nu.

hoe maak je vandaag een mooie dag

 

Wat is er NU echt belangrijk? Wees dankbaar voor wat er is en geloof dat alles goed komt.

Als je dit artikel waardevol vindt voor inspiratie en/of motivatie dan zal ik het waarderen als je dit artikel wilt verspreiden door het te delen met anderen mensen.Dit kan door middel van de socialmedia knoppen hieronder.
Ik vind het altijd leuk als je een reactie achterlaat.


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Wat een goed idee op de pagina hoe maak je van vandaag een mooie dag te printen. Ik heb je voorbeeld gevolgd en afgedrukt.

  Ik ga hem op een goed zichtbare plek hangen, zodat het me kan helpen morgen er een goede dag van te maken, want ik zit de laatste weken herhaaldelijk flink in een dip en wil graag weer sterretjes voelen en zien bij mezelf.

  • Hoi Mieke,

   Wat een leuk idee om het op te hangen. Heb je alweer sterretjes gezien?

   Warme groet, Marian

 • Het is weer zo fijn deze berichtjes, ik print ze altijd uit en hang ze op mijn prikbord.
  Ik hou er zo van!!!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.