Highlights van 2013 en print de gratis PDF.

proost op het nieuwe jaarOp 1 januari 2013 had ik nooit bedacht dat dit jaar zou aflopen zoals het nu doet.

Het was een jaar met een lach en een traan. Ik maakte mij zorgen om mijn man die de ene failliete naar de andere failliete aannemer om zijn oren kreeg en dus voor niets had gewerkt. Dit deed meer met mij dan verwacht.

Het is verbazingwekkend hoeveel er kan verandering in een paar maanden tijd. Ik ga mijn bucket list bijwerken, opschrijven waar ik dankbaar voor ben en the highligts van 2013 opschrijven. Dit was oa de reis die ik samen met mijn dochter maakte naar New York. New York kan ik vanavond van mijn lijst afstrepen. Zo’n heerlijk gevoel.

Ik heb onderstaand een gratis printbare pdf voor je gemaak van de Best of 2013.

Vier de mooie dingen en op naar een top, gezond en positief 2014

 

highlight 2013


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>