Het leven is te kort – Seth Godin

[quote align=”center” color=”#999999″]

Het leven is te kort, is een cliché geworden, maar deze keer is het waar. Je hebt niet genoeg tijd om ongelukkig en middelmatig te zijn. Het is niet alleen zinloos, het is ook pijnlijk. In plaats van je af te vragen wanneer je weer vakantie hebt, zou je misschien een leven kunnen bouwen waar je niet uit hoeft te ontsnappen.

Seth Godin

[/quote]

Seth Godin heeft een paar mooie boeken geschreven die echt een aanrader zijn om te lezen. Ik zal deze binnenkort vermelden op mijn pagina boekentips en een blog bericht van maken.

 

 


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 Leven in de toekomst

 Leven in de toekomst
 • Katleen schreef:

  Je moet het dan ook echt kunnen waarmaken, want velen onder ons hebben keuzes gemaakt die moeilijk om te keren zijn (neem maar gezinnen met kinderen en afbetalingen etc.), dat sommigen van die mensen af en toe eens behoefte hebben aan vakantie kan ik snappen. Maar knappe quote, dat is zeker !

  • Hoi Katleen,

   Vaak begint het met bewustworden. Wat wil ik? Hoe kan ik zorgen dat ik daar kom? Wat voor kleine stappen kan ik ondernemen? Laat ik mij daarin afleiden? Je hebt altijd een keuze en die hoeft niet groot te zijn ;-).

   Dank je wel voor je reactie.

   Warme groet, Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.