Het Body Book – Cameron Diaz

Van de uitgever Kosmos ontving ik het prachtige Body Book van Cameron Diaz.

het body book cameron diazHet Body Book
Cameron Diaz
Een geweldig lijf met de juiste voeding, beweging en innerlijke kracht.

Dit is echt een goed boek om te bekijken en/of te lezen als je interesse heb in eten en om te lezen welke voedingsstoffen nu wat voor ons lijf doen. Een mooi hoofdstuk is ‘Suiker is geen Voedingsstof’. Waarin uitleg wordt gegeven de relatie tussen insuline en suiker, hoe suiker, suiker wordt en een gedeelte hoe nu toegevoegde suikers te vermijden.

Het boek sluit helemaal aan bij de feelgood filosofie van Just Be You. Een gezonde levensstijl, goed voor jezelf zorgen en beter in je vel zitten.

Het boek is ook een sierraad voor je boekenkast ;-). Een mooie harde kaft, schitterend geïllustreerd en 279 blz.dik.

Het Body Book – Cameron Diaz

De achterflap:

Gezond eten, lekker bewegen, zelfverzekerd en gelukkig zijn. En nog veel meer manieren om op je mooist en stralend in het leven te staan.

“Iedere vrouw is anders; haar lichaam heeft sterke kanten en mindere kanten. We zijn niet allemaal een model of een actrice met mooie haren en hagelwitte tanden, maar we hebben allemaal het perfecte lijf in ons: het voor ons optimale lichaam.

Cameron Diaz laat in het Body Book zien hoe je op kunt bloeien als vrouw door gezond te eten, regelmatig te bewegen en van jezelf te houden. Zeker het Van Jezelf Houden zorgt voor een stralende zelfverzekerde verschijning aldus Cameron.

Ook zij kende haar onzekerheden zoals ernstige acne in het verleden en spreekt hierdoor ook uit eigen ervaring. Pas toen ze leerde om beter voor zichzelf te zorgen en van haar eigen lijf te houden, werd ze een gevierde actrice.”

 

[social_warfare]


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Anneke schreef:

  Een orachtig voorbeeld, dank je wel voor dit berichtje

  • Geen dank Anneke, jij bedankt voor je reactie. Altijd leuk om een reactie te lezen.

   Warme groet,
   Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >