Heb jij gewonnen?

De SuperrelatieWat een mooie reacties op de winactie van het boek ‘De superrelatie’ van David de Kock en Arjan Vergeer.

De winnaars zijn gekozen met random.org

Heb jij gewonnen?

De winnaars van het boek zijn:

  • Jenneke
  • Brenda
  • Esther Schmit
  • Suus
  • Gretha

Jenneke schreef: 

Een super relatie is voor mij een relatie waarin ik helemaal mezelf ben. En waarin de ander ook zichzelf durft te zijn. Elkaar in elkaars waarde laten en er helemaal voor gaan

Brenda schreef: 

Voor mij is een super relatie (of het nou met je partner of je beste vriendin is): Dat je elkaar weer aan het lachen kan krijgen ook al heb je een zware dag. Dat je samen een kan zijn, maar ook naast elkaar. Dat de ander ook je onhebbelijkheden pikt. Maar dat hier ook weer over gepraat kan worden. Dat je blij bent dat je ’thuis’ komt. En dat er ruimte is voor elkaars ontwikkeling.

Esther Schmit schreef: 

Mijn (ex)vriend en ik zijn al maanden zoekende naar hoe we onze relatie kunnen voorzetten. We zijn eind februari uit elkaar gegaan, maar wonen nog in hetzelfde huis en kunnen elkaar eigenlijk niet laten gaan… Willen we het weer als stel proberen of als vrienden door het leven gaan? We komen er gewoonweg niet uit…. Hopelijk kan jullie boek ons helpen?!

Suus schreef: 

Veel lachen, en supersex!

Gretha schreef: 

Superrelatie is voor mij: Richard-Gretha-Lachen-huilen-voorspoed-tegenspoed-ruzie maken-bijleggen-papa-mama-Donna-verbondenheid-openheid-vrijheid-vertrouwen-waardering-respect-steun-begrip-gezellig-respect-inperfectie-acceptatie-2 persoons verbond.

Mailen jullie mij even jullie adresgegevens?

Heb je dit boek gelezen?

Leuk als je dan een reactie wilt achterlaten. Dat is weer handig en leuk voor anderen om te lezen! Je kunt het boek bestellen bij bijvoorbeeld bol.com.

Er komen nog meer leuke winacties aan. Hou de website dus goed in de gaten of word jezelf en schrijf je in om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.


Tags

superrelatie


Misschien vind je dit ook leuk:

Heb jij gewonnen?

Heb jij gewonnen?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>