Feel Good: Sesamstraat en Get Lucky

Wat heerlijk dat een video je gewoon weer even een lach op je gezicht kan toveren.

Ik denk even terug aan de tijd dat ik met de meiden naar Sesamstraat zat te kijken. Lang gelezen. Het lijkt zo gewoon maar als ik dit zie dan weet ik weer dat het juist de kleine dingen zijn die je gelukkig maken.

Kijk maar eens of jij ook een lach op je gezicht krijgt:

Get Lucky

Weet jij nog een Feel Good video? Leuk als je deze wilt delen.


Tags

feel good, get lucky, sesamstraat


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.