Dankbaar voor kleine dingen

Dankbaarheid is iets moois. Vaak moet je er wel weer even bewust van zijn. Ik oefen dan ook regelmatig in dankbaar zijn. Dit kan door ’s avonds voor het slapen gaan een lijst te maken met de dingen waar je die dag dankbaar voor bent geweest. Je hebt er ook mooie app’s voor.

Zo richt je je op wat er nu is. Waar je je op richt dat groeit. Je zal dus meer hebben om dankbaar voor te zijn.

Waar ben jij vandaag dankbaar voor?


Tags

dankbaar, dankbaarheid


Misschien vind je dit ook leuk:

Geluksmomenten #2 2019

Geluksmomenten #2 2019
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.