Heb je al wat je wilt om gelukkig te zijn?

Vaak hebben we de neiging om gelukkig zijn uit te stellen tot we bereikt hebben wat je bereikt wilt hebben. Ik was het blog bericht ‘before I die’ aan het maken waarbij ik constateerde dat ik eigenlijk al heel veel heb gerealiseerd.

Vaak vergeten we om even te gaan zitten en om er over na te denken waar we heen willen en waar de start was. Ik zelf doe dit altijd op oudjaar avond en kijk ik mijn bucket list door. Het is mens-eigen om steeds maar weer meer te willen.

Waardeer wat je hebt.

Herinner je waar je bent begonnen en waardeer wat je nu allemaal al hebt bereikt en wat je allemaal hebt.

Je kunt nu niet komen waar je wilt zijn als je niet waardeert wat er nu allemaal is.

Ik heb net de 28 dagen dankbaarheid achter de rug en ik kan zeggen dat dankbaarheid een goed gevoel geeft. Hieruit is wel gebleken dat wanneer je waardeert wat je hebt je er meer van krijgt.

Wat kan je morgen doen?

Om een stapje verder te komen dan dan vandaag? Denk daar eens over na en maak kleine stappen want elke reis begint met een eerste stap.

Schrijf in je succes dagboek. 

Schrijf elke dag wat je hebt gedaan, wat voor complimenten je hebt ontvangen, wat goed is gegaan etc. Je kunt dan steeds weer teruglezen wat je al hebt gedaan en wat je hebt bereikt onderweg naar je doel.

Je kan er ook je dankbaarheid in schrijven. Wie dankbaar is, is ook een stuk gelukkiger. Door elke dag te schrijven kom je positiever in het leven te staan en daardoor zal je je weer een stuk gelukkiger voelen.

Wat heb jij al bereikt en wat wil je nog bereiken?

[social_warfare]


Tags

dankbaar, kleine stappen


Misschien vind je dit ook leuk:

21 Dagen Dankbaarheid Challenge

21 Dagen Dankbaarheid Challenge
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>