Gouden tips van een optimist

Gouden tips van een optimist Een aantal weken met ik geïnterviewd over het leren positief denken en hoe ik daar toe gekomen ben. Deze week sta ik in de Flair no 9 met het artikel: Gouden tips van een optimist. De krokussen steken hun kopjes weer boven de grond en dat betekent maar één ding: de lente komt eraan! Flair geeft deze week de leukste tips om het laatste restje winterhumeur van je af te schudden. Ik vind het niet ‘f(l)air’ om het hele artikel hier al neer te zetten maar volgende week zal ik het zeker met jullie gaan delen. Klik op de foto om deze groter te zien.

Gouden tips van een optimist:

Gouden tips van een optimistHeb jij een mooie tips voor een tophumeur? Ik lees het graag in onderstaande reactie!


Tags

feelgood, flair, gouden tip, optimist


Misschien vind je dit ook leuk:

Denk Positief – hoe doe je dat?

Denk Positief – hoe doe je dat?

Gouden tips van een optimist

Gouden tips van een optimist
  • katinka schreef:

    Wat leuk Marian, ik zal de flair zeker gaan lezen!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

    17 tips Van Jezelf Houden
    >