Verander je woorden, verander je leven: geweldige inspirerende video - Just Be You
Just Be You
Shares

Verander je woorden, verander je leven: geweldige inspirerende video

Woordgebruik is heel krachtig. Het kan de mens breken en de mens maken.

Als je positief denkt voel je je beter, zit je beter in je vel en zal je je gelukkig(er) voelen. Ik lees zo vaak dat het niet makkelijk is om dit te doen of om je op positiviteit te richten. Vandaar de inspiratie voor de onderstaande twee video’s.

Verander je woorden, verander je leven

Wees je bewust van je gedachten, maar wees ook alert op de woorden die je in je dagelijkse activiteiten en in je contacten met andere mensen gebruikt.

Als je meer vreugde in je leven wilt, zul je daar meer aandacht aan moeten besteden. Gek genoeg blijven we vaak alle problemen en alles wat er misging maar herhalen en herhalen. Door juist meer aandacht te geven, te praten over alles wat wel goed ging, waar je blij mee bent verspreidt je in ieder geval positievere energie. En energie van gelijk niveau trekt elkaar aan!

Zijn jouw woorden positief, liefdevol, warm en vreugdevol? Of zijn het woorden vol met negativiteit, kritiek, wrok en boosheid?

Merk je aan jezelf dat je in een negatieve gedachten spiraal bent beland? Verplaats je gedachten dan naar iets positiefs en/of kijk wat er positief is aan een bepaalde gebeurtenis.

De kracht van woorden I

De kracht van woorden II

Hoe kan jij je woorden veranderen? 

Meer tips om positief te denken

Vind je het lastig om je te richten op positiviteit en ben je vaak aan het doemdenken, zorgen maken en/of piekeren? Laat mij je dan een handje helpen met richten op positiviteit.

Misschien vind je dit ook leuk:

About the Author marian

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig. Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

follow me on:

Leave a Comment:

Add Your Reply