Beschermd: Geweldig Leven Planner

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Vul hieronder het wachtwoord in om het te bekijken:


Tags

dromen noteren, geloof, kalender, Planner, reflecteer, vertrouw


Misschien vind je dit ook leuk:

Just Be You Planner 2021

Just Be You Planner 2021

Just Be You Planner 2020

Just Be You Planner 2020
 • dwight schreef:

  hi
  kan niets invullen in de planner ?????????

 • Hallo Marjan,
  Nogmaals bedankt voor de planner. Bijzonder dat soms iets op een moment komt dat je er gelijk wat mee kan. Voor mij was dit het geval. Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan. Precies de goede vragen voor mij en ik heb nu een redelijk beeld waar ik naartoe wil en welke stappen ik hiervoor moet zetten . Superblij!

 • Hoi marian , nee ik ben nog niet toegekomen aan het schrijven , en ik wil het eerst even uitprinten , ook nog niet van gekomen , sorry

 • Yvonne schreef:

  Hallo Marian, ik heb de planner ingevuld, wat ben ik diep gegaan, maar het was nodig. Heel moeilijk en confronterend maar het is gelukt!
  Ik ben je dankbaar voor je hulp en ga me inschrijven voor de cursus.

  • Wat leuk om te lezen, Yvonne! Wat fijn om te lezen dat het gelukt is. Geen dank hoor, heel graag gedaan. Keep up the good work.

   Warme groet, Marian

 • Corrie schreef:

  Bedankt voor de mooie duidelijke planner, heb er nog niet ingeschreven. Wil het eerst even uitprinten. Op dit moment is het ern beetje chaotisch, veel dingen moeten er geregeld worden ( sinds vorig jaar eigenlijk, maar waar ik op dit moment geen invloed op heb). Dus de planner komt op dit moment goed uit ! En gecondoleerd met je schoonmoeder.

 • Jessie schreef:

  Ik heb de planner al uitgeprint, maar ik wacht nog even met het invullen, want we zijn de kamer aan het opknappen en ik kan me niet goed concentreren als het zo rommelig. Binnenkort ga ik in alle rust mijn planner invullen.

 • Arianne schreef:

  Hallo Marian,
  Bedankt voor de geweldige planner. Nog niet volledig ingevuld, maar toch al bezig. Hij is super duidelijk. Mijn innige deelneming voor het verlies van je schoonmoeder. Veel moed en steun voor je gezin ! xxx

 • marisol schreef:

  hoi Marian,
  wat mooi dat je bij je schoonmoeder hebt gewaakt. maar wat zal het fysiek en emotioneel zwaar zijn geweest.
  gecondoleerd met het verlies.

  ik vind de planner prachtig om te zien. de vragen duidelijk en (gelukkig) niet moeilijk om te beantwoorden.
  dat verteld mij dat ik goed bezig ben geweest de afgelopen 5 jaar.
  mijn jaarlijkse “goede” voornemen is om de beste versie van mezelf te worden.
  daar ben ik nu ongeveer 5 jaar mee bezig en ik maak vorderingen. het is een plan voor het leven.
  er is altijd wel iets te verbeteren. ik vind het leuk om te doen, en leer mezelf inmiddels aardig goed kennen.

  ik vind je site erg leuk. ik hoop dat veel mensen er wat mee kunnen.

  lieve groetjes Marisol

 • Jacqueline schreef:

  Allereerst gecondoleerd met het overlijden van je schoonmoeder..heel erg veel kracht en sterkte toegewenst..ook voor jouw man ..kinderen en familie.
  Geweldig initiatief zo’n planner! Het is zo heerlijk om van je af te schrijven..ik schrijf al sinds mijn kindertijd in dagboeken en het geeft rust en ruimte in je hoofd.
  Ga zo door Marian..echt geweldig! Je geeft mij inspiratie!
  Veel sterkte nogmaals..

 • Gecondoleerd met het grote verlies, veel sterkte in de moeilijke tijd.

 • Dag Marian,
  Op de eerste plaats gecondoleerd en veel sterkte gewenst.
  Ik vind de planner een geweldig initiatief. Hoewel het niet meevalt, ben ik druk begonnen met het invullen. Alleen dat al is winst.

 • Hallo Marianne,

  Ik heb je al een mail gestuurd over mijn leven van het nu en en afgelopen jaar.
  allereerst ook gecondoleerd met het verlies.
  Ik kan me zo voor stellen dat ze veel voor je betekende gezien de geschiedenis met je eigen ouders. ik heb vaker gehoord dat mensen dan ook enorm veel steun en liefde vinden bij hun schoonouders.

 • Gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van je schoonmoeder.
  Je planner komt als geroepen! Ik ga er zeker mee aan de slag.

 • Sterkte voor jou en je dierbaren met het overlijden van je schoonmoeder. Ik werk voor de stichting thuis sterven en zie vaak mooie dingen gebeuren aan het einde van het leven hier op aarde. Zowel bij degene die overgaat als bij de mensen er omheen.
  Vwb de planner, helemaal leuk en goed. Ik ga er zeker mee aan de slag!
  Bedankt.

 • Paulina schreef:

  Marian,en voor je familie gecondoleerd met je schoonmoeder, deplanner vind ik er mooi en warm uitzien met de handen inelkaar.ik ga er echt voor zitten.niet alles in 1keer.

 • Angela schreef:

  Marian, allereerst gecondoleerd met het overlijden van je schoonmoeder.
  Heel veel sterkte toegewenst, ook voor je partner.
  Ik vind de Geweldig Leven Planner mooi, maar of ik er al iets mee ga doen, weet niet……….
  Ik ben mezelf bij elkaar aan het rapen, maar weet het allemaal nog niet zo……..
  Mijn familie blijft mij dus echt verbannen te hebben, er wordt over mij met geen woord gerept in hun huizen.
  Ik zie en lees op FB soms wat en ben dan verdrietig dat ik daar niet van op de hoogte gebracht ben.
  Ben erg eenzaam, mijn droom is ook al uiteengespat door mijn verslechterde gezondheid, voor mij hoeft het allemaal niet meer zo………Het enige lichtpuntje is de komst van een nieuwe hond, een maatje voor mijn hond. Door met haar bezig te zijn, zal ik hopelijk weer wat vreugde in mijn leven krijgen!!

 • Geconoleerd en heel veel sterkte voor jou en je familie

  Ik ben blij met de planner,kan ik even rustig reflecteren wat er in 1jaar tijd is gebeurd
  ..en dat ik dankbaar mag zijn en trots wat ik heb bereikt,ondanks dat ik er nog niet ben waar ik wil zijn

 • Esmee Cooiman schreef:

  Het ziet er leuk uit marjan, wel iets om even tijd voor te nemen en soms misschien confronterend maar wel een hele mooie manier ook om terug te denken aan hoeveel je gegroeid bent afgelopen jaar ook! En dat geeft je moed en kracht om door te groeien!
  Gecondoleerd en sterkte!!

 • Ger Faas schreef:

  Op de eerste plaats gecondoleerd met het verlies van je moeder. Ik ga er ook aan werken, maar eerst mijn revalidatie van een hartoperatie beëindigen.

 • Barbara schreef:

  Allereerst gecondoleerd.
  Bedankt voor de Geweldig leven planner.
  Ik heb in 2014 mijn leven drastisch omgegooid en voelde mij in 2015 veel gelukkiger. Ik heb nog wel wat stappen te nemen, maar ik leer elke dag bij en ik verwacht dat 2016 een nog mooier jaar gaat worden dan 2015 al was.

 • Tineke schreef:

  Ik heb nu alle spreuken en mooie anecdotes op mijn koelkast hangen, ik heb ze gedeeld, het gaat steeds beter ! Ik kom steeds dichterbij mijn gevoel en papier is zo geduldig, je kunt mega lekker van je afschrijven en mijn leven is op en top de moeite waard, heerlijk ik kan weer eindelijk genieten !

  • Leuk initiatief zo’n planner. Voor zover ik het kan bekijken heb ik al wat overwinningen behaalt. Het kan alleen maar beter worden.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.