Geluksmomenten bij Elke dag een foto #edef

geluksmomentenEr komt toch een vervolg op de eerste uitdaging “elke dag een foto”.

Veel mensen vinden het makkelijker om negatief te praten in plaats van positief te praten, negatieve dingen te zien in plaats van het positieve. 

Door je te richten op het positieve zal je er meer van ervaren. Waar je je op richt dat groeit!

Je zult je dankbaarder voelen, richten op de schoonheid van kleine dingen en daardoor weer gelukkiger voelen.

Geluksmomenten: elke dag een foto

Ik wil de uitdaging van elke dag een foto dan ook doorzetten maar dan met geluksmomenten. Je wordt zo gedwongen om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Je zult gelukkiger zijn en meer dankbaarheid voelen.

Beelden zeggen meer dan woorden. En in deze nieuwe tijd met snelle communicatiemiddelen, lijkt het mij leuk om de dagelijkse, positieve momenten met elkaar de te delen.

Zelf plaats ik (bijna) iedere dag een positief momentje op Istagram. Maar hoe leuk is het als we dat allemaal gaan doen en elkaar inspireren op JustBeYou?

Waar te plaatsen:

Je kan op verschillende manieren je foto plaatsen. Onderstaand een paar mogelijkheden:

 • Instagram: Upload je foto en misschien een omschrijving en de hashtag #edef #justbeyou
 • Facebook: Hier heb ik een paar opties gemaakt. Je kunt je foto natuurlijk gewoon op je eigen persoonlijke pagina zetten.  Ik heb, op verzoek, een besloten Facebook pagina gemaakt. Klik hier. Upload je foto en voeg #edef #justbeyou toe en je kunt zien wie van je vrienden ook meedoen.
 • Blog: Als je een blog hebt, kun je elke dag de foto delen of een serie maken van de foto’s. Laat het me gerust weten zodat ik het weer kan delen.
 • Twitter: Je kunt de foto’s delen op twitter door het uploaden van de foto met hashtag #edef #justbeyou

Het kan in het begin lastig zijn om er steeds even aan te denken. Een tip is misschien om een mooie foto (anker voor geluksmoment) op te slaan op het bureaublad van je computer, of als screensaver als reminder voor kleine geluksmomentjes.

Of op je telefoon kun je een screenshot maken en opslaan als achtergrond.

Doe je mee met elke dag een geluksmoment?

Ga jij meedoen met je te richten op de mooie dingen van vandaag? Leuk als je meedoet. Je kunt je aansluiten bij de besloten Faceboek groep ‘Elke dag een foto” of door je foto te uploaden op social media met de #edef #justbeyou.

Laten we elkaar inspireren door de wonderen van de kleine dingen te zien.

Wil jij je meer richten op positiviteit? 

Dan is de uitdaging 365 dagen positiviteit, met oa aandacht en tips voor het denken in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden, misschien wat voor jou…

 


Tags

elke dag een foto, geluk, gelukkig worden, geluksmomenten, kleine dingen, positief denken, positiviteit


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Marlene schreef:

  Zowel de dagelijkse foto als de cursus lijken me heel leuk om mee te doen, Marian. Zou voor mij een goede reminder zijn positief te blijven, maar ik heb geen Facebook meer en naar ervaring wil ik dit ook niet meer. Is er een andere manier om mee te doen met de 365 dagen positief-cursus en dan toch contact te maken/hebben met “lotgenoten”? Hartelijke groet, Marlene.

 • Miranda schreef:

  Het werkt fijn om dit soort momenten (of gedachten of wat dan ook) vast te leggen. Soortgelijk is #365gratitude, waar ik (op facebook) vanaf begin dit jaar meedoe. Elke dag een foto van iets waar je dankbaar voor bent (en ik wordt daar meestal ook heel erg blij van!) Een foto maken lukt me niet elke dag, maar in gedachten sta ik wel dagelijks stil bij waar ik blij van word en dankbaar voor ben 🙂

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >