Een gouden toekomst: Heb jij gewonnen?

Een gouden toekomstEen gouden toekomst
Een verhaal over de 7 sleutels voor je dromen van Erik Smithuis. De review kan je hier lezen.

De winnaars kies ik niet zelf maar dit doe ik met random.org.

Een Gouden Toekomst, heb jij gewonnen?

  • Nancy
  • Lianne
  • Els
  • Margo
  • Lian
  • Lisanne

Nancy schreef: 

Mijn gouden sleutel voor een mooie toekomst is … LIEFDE! Ik ben van mening dat de mens (ondanks de hoeveelheid bagage die hij of zij met zich meedraagt) het liefst een beetje liefde van zijn medemens wil ontvangen. Dit betekent dan ook dat ik dit boek met liefde weg wil geven aan een dierbaar persoon die op dit moment op zoek is naar haar eigen gouden sleutel voor een mooie toekomst.

Lianne schreef: 

Mijn gouden sleutel is mijn hart volgen, vertrouwen in wat ik kan en dus uiteindelijk mijn eigen praktijk beginnen zodat ik anderen kan helpen. De controle loslaten en openstaan voor ‘toevalligheden’ waardoor het leven steeds leuker wordt….

Els schreef:

Mijn gouden sleutel is te weten en te voelen met heel mijn hart en ziel wat het leven van mij verwacht en dan te kunnen leven vanuit mijn ziel, mijn levensdoel zodat ik ook anderen kan inspireren om op zoek te gaan naar hun gouden sleutel….

Margo schreef: 

Wie wil er nou geen gouden toekomst?

Lian schreef:

Een gouden toekomst is voor iedereen weggelegd! Maar dat ligt eraan in hoeverre jij ervoor vecht! Zie het leven gewoon wat positiever in. Dan krijg je in de normaalste dagelijkse dingen weer zin. Geniet van de zon en van de regen! Want leven, doe je maar voor even!

Lisanne schreef: 

Mijn gouden sleutel: altijd denken dat het wel weer een keer positief wordt, het leven heeft eenmaal up en downs!

Gefeliciteerd! Geven jullie je adressen even op aan mij? redactie@justbeyou.nl

Niet gewonnen?

Wil je het boek graag lezen je kunt het oa hier bestellen bij bol.com.

Er staan nog zoveel boeken, reviews en winacties in voorraad dat je je kunt inschrijven als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten.

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van reviews van nieuwe boeken en acties? Schrijf je dan hier in!

 


Tags

boeken, een gouden toekomst, erik smithuis, winnen


Misschien vind je dit ook leuk:

Website van het jaar 2016

Website van het jaar 2016
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>