Geluksmomenten #1 2015

Je hebt vaak veel geluksmomenten maar daar sta je vaak niet zo bij stil. Ik leg mijn geluksmomenten elke week vast op op camera. Ik ben gek op foto’s alleen moet ik nog even leren om veel meer foto’s te maken en dit gaat tegenwoordig zo makkelijk..

Waarom geluksmomenten vastleggen?

Veel mensen vinden het makkelijker om negatief te praten in plaats van positief te praten, negatieve dingen te zien in plaats van het positieve. Door je te richten op het positieve zal je er meer van ervaren. Waar je je op richt dat groeit! Iedereen heeft geluksmomentjes voor de één hoeft dit moment niet bijzonder te zijn maar voor de ander kan het van alles betekenen.

Je zult je dankbaarder voelen, richten op de schoonheid van kleine dingen en daardoor weer gelukkiger voelen. Ik wil me richten om te kijken naar de mooie dingen in het leven en vaak zijn deze klein. Vaak plaats ik ook foto’s op Instagram. Volg je mij daar al? Mijn naam op Instagram: justbeyounl

Bedankt voor het afgelopen jaar. Het was voor mij een geweldig jaar!

 

geluksmomenten
Heerlijk gegeten bij mijn neef en zijn vrouw. Wat een geluk om zulke fijne mensen
om je heen te hebben.

geluksmomenten
Ik heb iets teveel gedaan de laatste weken en merk dat ik erg moe ben. Chillen
op de bank. Zo lekker….

Geluksmomenten
Proost! Bedankt voor het afgelopen jaar. Het was voor mij een geweldig jaar!

geluksmomenten

Een mooie die is gedeeld werd ik de besloten FB groep
van 365 dagen Positief.

geluksmomenten
ME-time. Heerlijk bij de kapper. Kamstrengen en knippen.

geluksmomenten
Meteen experiment om met stijltang een slag te maken. Dit ga ik vaker doen.

geluksmomenten
Heerlijk genoten van een High-wine met onze vrienden in Maassluis.

geluksmomenten
Heerlijke kleine hapjes en een soepje. Daar mag je me voor wakker maken 😉

52 weken voor jezelf zorgen
Het eerste jaar van 365 dagen Positief is afgelopen. Het vervolg is van de
week online gekomen. Klik op de foto voor meer info.

geluksmomenten
Ik zit te lang en teveel te werken achter de laptop. Goede voornemen om elke dag
te gaan lopen. Heerlijk buiten in de natuur. Ook goed als je een beetje teveel
hebt gedaan 😉

Wat zijn jouw geluksmomenten geweest? Leuk als je een reactie wilt achterlaten.


Tags

geluk, geluksmomenten


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>