Geloof in je eigen kracht

Boekje gekregen van Lidy van Lagen, Geloof in je eigen kracht!

Geloof in jezelf, in wie jij ten diepste bent
Zie je eigen liefde en zorg, dat je die herkent

Geloof in jezelf, dat geeft je eigenwaarde
Zie jezelf als je beste vriend(in) hier op aarde

Voed jezelf met liefde en met positieve gedachten
Dan kun je voor jezelf het allermooiste verwachten

Geloof in je capaciteiten en je eigen kracht
Wees vol zelfvertrouwen, liefdevol en zacht

Geloof in je eigen kracht en zie alles als een
uitdaging in je leven

Jij kunt jezelf transformeren
Creëer zo je eigen leven 

Misschien vind je dit ook leuk:

About the Author marian

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig. Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

follow me on:

Leave a Comment:

Add Your Reply