Geloof in je eigen kracht

Boekje gekregen van Lidy van Lagen, Geloof in je eigen kracht!

Geloof in jezelf, in wie jij ten diepste bent
Zie je eigen liefde en zorg, dat je die herkent

Geloof in jezelf, dat geeft je eigenwaarde
Zie jezelf als je beste vriend(in) hier op aarde

Voed jezelf met liefde en met positieve gedachten
Dan kun je voor jezelf het allermooiste verwachten

Geloof in je capaciteiten en je eigen kracht
Wees vol zelfvertrouwen, liefdevol en zacht

Geloof in je eigen kracht en zie alles als een
uitdaging in je leven

Jij kunt jezelf transformeren
Creëer zo je eigen leven 

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

Geloof in je eigen kracht, jezelf, zelfvertrouwen


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Ik geloof dat ik vandaag met recht kan zeggen dat ik in m’n eigen kracht heb gelooft! Af en toe was het moeilijk. Gedachte dwaalde af en op dat punt komt onzekerheid boven drijven. Maar vandaag was ” Opgeven geen optie” en ben doorgegaan tot het uiterste en dat kon ik alleen maar door in mijn eigen kracht te geloven!

  • marian schreef:

   Helemaal geweldig wat je hebt gedaan! 2x Alpe d’huzes gelopen! Petje af! Ik heb het met tranen in mijn ogen op tv gezien. De verhalen, de saamhorigheid. Het lijkt me mooi om daar deelgenoot van te zijn geweest.

   Je kan trots zijn op jezelf!

 • Bedankt.

  Je eigen kracht… daar zou het om moeten gaan. Het is een prachtige uitdaging om je eigen kracht helemaal te ontdekken. Puur zijn en handelen vanuit jezelf.

  Mooi! Fijne dag.

  Vrolijke groet,
  Mark

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >