Just Be You
Shares

Film: Intouchables

Vorige week ben ik met mijn oudste dochter naar de film Intouchables geweest. Werkelijk een mooie ‘feelgood’ film. Deze film is uit het leven gegrepen. Het mooie is dat deze film is gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Werkelijk een TOP film!

Een aanrader en iedereen die het maar wil horen raad ik aan om naar deze film te gaan. Een humor dat er in deze film zit! Mijn dochter keek nog een paar keer kwaad opzij omdat ik wel heel hard lachte naar haar mening.

In de film draait het om een steenrijke, verlamde Parijzenaar en een kansloze zwarte jongen. Heel mooi de contrast tussen rijk en arm en tussen blank en zwart.

Het is een franse film en in Frankrijk een echte hit. Ik ben geen liefhebber van franse films maar deze film werd mij aan verschillende kanten aangeraden.

Ik zou niet snel een film voor de tweede keer bekijken maar deze dus zeker wel.

Trailer van Intouchables

Intouchables

Miljonair Philippe is aan een rolstoel gekluisterd. In hartje Parijs woont hij in een kast van een huis. Driss woont daar ver vandaan, in een van de grimmige voorsteden. Verdient de jonge Senegalees zijn geld niet met schimmige zaakjes, dan trekt hij wel een uitkering. Maar wie bijstand wil, moet solliciteren. Plotseling zit Driss met een echte baan opgescheept, als persoonlijke verzorger van Philippe. Met zijn tomeloze energie zet hij Philippes stijve huishouden binnen de kortste keren op z’n kop. Maar ook Driss’ leven zal nooit meer hetzelfde zijn. (Bron: Filmtotaal.nl)

Reserveren

Je kan de Intouchables al reserveren bij bol.com. De film komt uit op 30 september 2012. Klik hier voor meer informatie.

Heb jij deze film gezien? Wat vond je ervan? Ik waardeer het als je hieronder een reactie wilt achterlaten.


Misschien vind je dit ook leuk:

About the Author

Leave a Comment:

Add Your Reply