Facebook en klikbare link naar website

Zoals ik al eerder heb geschreven krijg ik veel vragen over mijn bedrijf en het bloggen. Ik heb daarom besloten om ook meer over ondernemen te bloggen en je tips en strategieën te geven zodat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden.

De eerste video hiervoor heb ik net gemaakt.

Hoe krijg je op facebook een klikbare link naar je website? Ik merk dat ik vaak op facebook bezig ben en dan nergens kan klikken om op de website te komen. Dat is zonde want je mist hierdoor klanten. Mensen zijn tegenwoordig lui en willen niet zoeken.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XH5acjpCNwM[/youtube]

Ik zal het leuk vinden als je een onderstaand een reactie achterlaat of natuurlijk de “vind ik leuk” button aanklikt :-).


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

Welkom Februari

Welkom Februari

Hoe beperkende overtuigingen los te laten (en nieuwe overtuigingen te creëren) incl. 4 tips

Hoe beperkende overtuigingen los te laten (en nieuwe overtuigingen te creëren) incl. 4 tips
 • WAAR in dit stukje staat dan jouw link naar dat filmpje of naar de tekst die uitlegt hoe je die link maakt????????

  • marian schreef:

   Geen dank. Heel graag gedaan!

   Warme groet, Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.