Elke dag een foto: april

Heb jij met plezier meegedaan aan: ‘elke dag een foto’. Dan heb ik (weer) een hele leuke uitdaging voor je. Met dank aan Reina Pasman die deze maand de foto met de onderwerpen heeft gemaakt.

Een dag een foto! 

De Facebook groep wordt steeds voller en de mensen die mee doen konden er niet mee stoppen. Gelukkig heeft Reina dit nu gemaakt want ik heb het even td druk met van alles bij houden en online zetten ;-).

Beelden zeggen meer dan woorden. En in deze nieuwe tijd met snelle communicatiemiddelen, lijkt het mij leuk om de dagelijkse, positieve momenten met elkaar te delen.

Zelf plaats ik (bijna) iedere dag een positief momentje op Instagram en (bijna) elke maandag eerst een overzicht van mijn geluksmomenten hier op mijn website. Maar hoe leuk is het als we dat allemaal gaan doen en elkaar inspireren op JustBeYou?

Om je op weg te helpen onderstaand een lijst met onderwerpen/thema’s. Een voor elke dag van de maand april.

Hoofd thema “Elke dag een foto”

elke dag een foto april

Hoe werkt het:

  • Pak je camera/telefoon
  • Kijk op de lijst om te kijken welk thema/onderwerp er voor die dag op de planning staat (het nummer correspondeert met de datum van de maand)
  • Maak een foto (of neem er een uit je vakantie archief) die voor jou voldoet aan het thema, laat je creativiteit gewoon de vrije loop, gebruik je fantasie, neem het niet al te serieus, dit is ‘fun’.
  • Als de foto genomen is wordt het tijd om deze te delen.
  • Je kunt delen op elke social media platform naar jouw voorkeur, maar Facebook, Istagram en Twitter zijn over het algemeen het meest toegankelijk.
  • Zorg ervoor dat je #justbeyouedef ( Just Be You elke dag een foto) toevoegt aan je bijschrift, zodat je foto ook te vinden is
  • Het is leuk om op elkaars foto’s te reageren, positiviteit en inspiratie delen met een dikke dot plezier.

Doe mee en draag jouw steentje bij: elke dag een ‘happy sparkle’ om te delen.

Het kan in het begin lastig zijn om er steeds even aan te denken, of om de lijst met de betreffende datum en thema paraat te hebben. Een tip is misschien om de lijst op te slaan op het bureaublad van je computer, of als screensaver. Misschien ben je wel heel handig ( en geduldig) en zet je alles in je digitale agenda.

Of op je telefoon kun je een screenshot maken en opslaan als achtergrond. (Om een screenshot te maken van de lijst klik je op de knop en home tegelijk). Zo heb je de lijst in ieder geval steeds bij de hand.

Of je print hem gewoon uit op papier en je hangt hem goed in het zicht, dat kan natuurlijk ook. Misschien gaan je huisgenoten wel gezellig meedoen.

Dat je de fatsoenregels en privacy van anderen in acht neemt spreekt voor zich.

Ik kijk uit naar je spontane kiekjes en ik hoop voor jou dat je er veel plezier aan beleeft om op deze manier de dag te bekijken.

Besloten Facebook Groep ‘Elke dag een foto’

Er is ook een besloten Facebook groep van ‘elke dag een foto’ oftewel #edef ;-). Klik hier om je hiervoor aan te melden.

Wil jij je meer richten op positiviteit?

Dan is de uitdaging 365 dagen positiviteit, met oa aandacht en tips voor het denken in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden, misschien wat voor jou…
Klik hier voor meer info en/of je aan te melden…


Tags

elke dag een foto, geluk


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>