Een dubbeltje op zijn kant. Heb jij gewonnen?

dubbeltje op zijn kantWat een fijne tips en reacties op de review van het boek “Een dubbeltje op zijn kant”.

Ik mag drie boeken weggeven en gelukkig hoef ik niet zelf te kiezen. Ik doe dit met het programma random.org.

De winnaar van het boek ‘Een dubbeltje op zijn kant’

Corinne

Hennes

Ina

Corinne schreef: 

Toen we nog 2 verdieners waren hield ik geen dubbeltje over. op vakantie lukte zelfs niet. Toen verloor eerst ik mijn baan en was het al een flink stapje terug. Toen daar ook nog eens het failisement van het bedrijf waar mijn man werkte bij kwam, denk je dat komt nooit meer goed. Maar zie, we’re still standing, komen nog steeds niet om van de honger maar als je goed oplet en keuze’s maakt blijkt dat er toch ONTZETTEND veel valt te besparen op ………boodschappen doen. Hoewel ik toch wel weer zin heb in eens wat anders te kopen dan alleen de noodzakelijke boodschappen en dus met dit minimum graag zou willen leren te sparen doe ik toch een poging mee te doen voor dit boek ♥

Hennes schreef: 

Zo’n drie jaar geleden besloot ik te stoppen met werken (om thuis te blijven bij onze drie kinderen). Betekende wel dat we een stapje terug moesten doen maar dat had ik er graag voor over. We hielden in een lijst bij wat onze uitgave waren en waar op bezuinigd kon worden. Dit waren de voornamelijk de boodschappen en verder hebben we onze abonnementen nog eens doorgenomen en een paar opgezegd. Verder kijken we nog elk jaar wie de goedkoopste leverancier is wat gas/water/licht betreft. Ondertussen werk ik weer en zijn dit mooie spaarcenten!

Ina schreef: 

Ik heb een vast bedrag. En OP=OP

Geven jullie je adres even door? 

Er staan nog zoveel boeken, reviews en winacties in voorraad dat je je kunt inschrijven als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten.

Schrijf je dan hier in!


Tags

een dubbeltje op zijn kant, review, winactie, winnen


Misschien vind je dit ook leuk:

Kut Kanker – Review

Kut Kanker – Review

5 stappen per dag

5 stappen per dag

Boekentips

Boekentips
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.