Doe je mee met de Gratis Happy HSP Challenge? - Just Be You
Just Be You
Shares

Het is alweer veel te lang geleden dat ik een challenge heb georganiseerd.

Er komt er weer één aan hoor en wel de Happy HSP Challenge. We gaat starten op 1 maart. 

Voor opgeven, mijn video en meer informatie klik op onderstaande link: 
https://www.justbeyou.nl/hsp-challenge/ 

Ik heb er onwijs veel zin in en ik kijk er naar uit!

Warme groet, 

Misschien vind je dit ook leuk:

About the Author marian

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig. Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

follow me on:
>