De laatste liefdesbrief van Jojo Moyes: Review

de laatste liefdesbrief De laatste liefdesbrief
Jojo Moyes

Vandaag eindelijk de laatste liefdes brief van Jojo Moyes uitgelezen. Ik ben helemaal fan van het boek ‘Voor Jou’ van Jojo Moyes dus was erg benieuwd of de schrijfster mij weer kon ‘pakken’ met dit verhaal. Gezien de reacties op de Facebook Pagina was ik niet de enige.

Afin tijd voor

De laatste liefdesbrief

Als de jonge journaliste Ellie door de archieven van de krant snuffelt op zoek naar een goed verhaal, stuit ze op een brief uit 1960 waarin een man aan zijn geliefde vraagt haar echtgenoot voor hem te verlaten. Het raakt een gevoelige snaar bij Ellie – zelf verwikkeld in een relatie met een getrouwde man – en ze gaat op zoek naar het verhaal achter deze brief.

In 1960 wordt Jennifer wakker in een ziekenhuis na een auto-ongeluk. Ze kan zich niets herinneren, van haar man, haar vrienden, wie ze was. Als ze thuiskomt ontdekt Jennifer een verborgen liefdesbrief en ze begint een zoektocht naar de man voor wie ze alles wilde opofferen…

‘De laatste liefdesbrief’ is een hartverscheurende roman die hedendaagse liefdesperikelen combineert met jaren 60-glamour.

11780037_968507659880358_4184161337241601186_o

 

Wat bij mij wel even duurde is voordat ik de verhaallijn snapte met zoveel namen en personages. Normaal gesproken heb ik snel mijn oordeel klaar. Pakt een boek mij niet binnen een paar bladzijdes dan leg ik het boek opzij om vervolgens niet meer aan te raken.

Raakt een boek mij wel dan kan ik moeilijk loskomen en lees ik het achter elkaar uit en laat ik bijna letterlijk en figuurlijk alles uit mijn handen vallen.

Het zegt dus al wat dat ik het boek heb uitgelezen ;-).

Het verhaal vond ik verwarrend en af en toe was ik even kwijt waar ik gebleven was in het verhaal of waar ik nu weer bevond in het verhaal. Het heden en verleden lopen door elkaar heen in het verhaal. Het is niet zo dat je het boek een week kan wegleggen om er dan weer een stukje in te gaan lezen want dan, denk ik, dat je uit het verhaal bent.

Het verhaal heeft een prachtige ontwikkeling. Niet één die je al bij de eerste bladzijdes kunt voorspellen.

Een aanrader! Een boek wat lekker leest en inhoud heeft. Ideaal voor vakantie en voor een hele leuke prijs. Alles draait om liefde!

Tijd voor mij om het volgende boek van Jojo Moyes te gaan lezen: Vier plus één welke ik al eind vorig jaar van de uitgever opgestuurd heb gekregen.

Je kunt het boek oa hier bestellen.

Laat je me even weten wat je ervan vindt? Leuk als je een reactie wilt achterlaten


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

Wil jij het ook voor iedereen goed doen?

Wil jij het ook voor iedereen goed doen?

Een wake up call (een teken) en misschien ook voor jou

Een wake up call (een teken) en misschien ook voor jou

Wat voor mij belangrijk is bij het manifesteren van wat je wilt

Wat voor mij belangrijk is bij het manifesteren van wat je wilt
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijnĀ privacy.