Dankbaarheid is de kortste weg naar geluk

Dankbaarheid is de kortste weg naar geluk

In de uitdaging dankbaarheid heb ik het al gehad over het maken van een lijst met je zegeningen. Ik doe dit heel graag en sinds kort heb ik er dan ook een app.voor. Ik ben ook bezig met elke dag een foto te maken en deze te plaatsen op Instagram. Dan kan ik op 31 december terugkijken op de leuke dingen van het jaar. Elke dag een foto schiet er nog wel eens bij in maar er staan wel hele leuke dankbare foto’s op.

Bij mijn proces naar het leren positief denken is het bijhouden van een dankbaarheids dagboek de eerste stap geweest. Je gaat je richten op het positieve en zoekt ook naar positieve dingen om ’s avonds op te schrijven. Waar je je op richt dat groeit.

Dankbaarheid is de kortste weg naar gelukDe dankbaarheid app.

Heel leuk deze app en normaal gesproken maakte ik het lijstje altijd op mijn telefoon bij de notities. Dit ziet er toch wel een stuk mooier uit en werkt heel simpel. De app is niet gratis en kost € 0,89. Klik hier voor meer informatie over de app.

Voor je gaat slapen even je zegeningen opschrijven en je gaat met een fijn gevoel slapen en wordt ook met een lekkerder gevoel wakker. Dit is een veel betere manier om te gaan slapen dan net nog even het nieuws gaan kijken voordat je je bed induikt ;-).

Waar ben jij dankbaar voor? Leuk als je jouw top vijf dankbaarheid plaatst in een reactie hieronder zodat we uiteindelijk een hele lijst hebben om dankbaar voor te zijn.

Doe mee om meer positiviteit en dankbaarheid in de wereld te brengen. Hoe meer je stil staat bij dankbaarheid en hoe vaker je dankbaar voelt des te meer zal je krijgen om dankbaar voor te zijn.

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>