Hoe ik mijn leven heb veranderd en hoe jij het jouwe kunt veranderen

Hoe ik mijn leven heb veranderd en hoe jij het jouwe kunt veranderen

Het moeilijkste om  te doen in het leven is om je leven te veranderen. Mijn grootste verandering heeft plaatsgevonden toen mijn moeder overleed in mijn armen. Zo jong, haar dromen en doelen nooit waar gemaakt. Zich altijd druk maakte wat andere van haar dachten. Verslaafd aan alcohol en sigaretten… Als ik zo jong dood moet gaan, dan wil ik wel geleefd hebben. Waar ben ik nu begonnen?

Inschrijven Just Be You Scheurkalender

Uitgelicht 


Tags

justbeyou, leven veranderen, liefde voor jezelf, mindset, positiviteit, zelfliefde


Misschien vind je dit ook leuk:

Kerstboodschap

Kerstboodschap
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.