Hoe ik mijn leven heb veranderd en hoe jij het jouwe kunt veranderen

Hoe ik mijn leven heb veranderd en hoe jij het jouwe kunt veranderen

Het moeilijkste om  te doen in het leven is om je leven te veranderen. Mijn grootste verandering heeft plaatsgevonden toen mijn moeder overleed in mijn armen. Zo jong, haar dromen en doelen nooit waar gemaakt. Zich altijd druk maakte wat andere van haar dachten. Verslaafd aan alcohol en sigaretten… Als ik zo jong dood moet gaan, dan wil ik wel geleefd hebben. Waar ben ik nu begonnen?

Inschrijven Just Be You Scheurkalender

Uitgelicht 

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

justbeyou, leven veranderen, liefde voor jezelf, mindset, positiviteit, zelfliefde


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>