Dag 4 vriendelijke daden, aardig zijn.

Hoe is het jullie gegaan vandaag?

Nu even een kort blog bericht want er komt zo weer een nieuw blog bericht aan over luisteren naar jezelf!

Vandaag tijdens het hardlopen ben ik begonnen met iedereen maar dan ook iedereen die ik tegen kwam een glimlach te gegeven, goedemorgen/middag gezegd en gezegd: “lekker vandaag hé?”. Ik heb er zelf heel veel lol in gehad. Ik heb dit de gehele dag doorgedaan.

Welke ervaring heb jij vandaag gehad?

Ik vind het leuk als je het wilt delen door hieronder een reactie achter te laten en op de “vind ik leuk” knop te klikken om het met anderen te delen. Dank je wel, alvast. Aardig van je!
Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Gek is het, he? Dat het moeilijk is om elke dag een vriendelijke daad te vinden? Ik moet er echt hard over nadenken of ik gisteren iets “vriendelijks” heb gedaan? Euh….gisteren kan ik niks goeds herinneringen, maar eergisteren wel: de buurjongen was in de brandnetels gevallen, ik heb hem meteen meegenomen en dovenetels erop gesmeerd. Hem getroost en rustig gemaakt.

  Oke, dus gisteren ben ik kwijt, nu vandaag….even nadenken….ik ga manlief zometeen vertellen dat ik ontzettend van hem hou (of telt dat niet?)

  Tot morgen, groetjes Heleen

 • Marlou schreef:

  Vandaag heb ik extra koffiegezet en naar mijn buurvrouw en buurman een kopje koffie gegeven.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >