Dag 20, vriendelijke daden en/of aardig zijn.

Vandaag ben ik heel de dag met mijn jongste dochter op pad geweest. Eens in het half jaar is het moeder/dochter dag waarbij één van mijn dochters de aandacht krijgen die ze af en toe moeten missen. Wij zijn naar Center Parcs gereden waar ook een vriendin van haar was. We hebben samen nog wat cadeautjes gekocht en hebben een heerlijke dag beleefd en kwamen om 23.15 uur weer thuis. 

Welke ervaring heb jij vandaag gehad?

Ik vind het leuk als je het wilt delen door hieronder een reactie achter te laten en/of op de “vind ik leuk” knop te klikken om het met anderen te delen. Alvast, dank je wel. Aardig van je!


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.