Cadeau #5: Voor Jou

Yes ik heb drie boeken “Voor Jou” van Jojo Moyes. Een geweldig boek waar ik heel enthousiast over ben. Ik ben ook zo blij dat de uitgever drie exemplaren ter beschikking heeft gesteld zodat ik jou ook weer blij kan maken. Ik vind het een must read ;-). Over de inhoud ga ik je niet veel vertellen want dan ga ik het verklappen 😉 De beschrijving volgens bol.com:

Voor Jou

Louisa’s wereld is klein. Ze werkt in een café om de hoek en woont nog bij haar ouders, en hoewel ze ergens wel weet dat haar vriend Patrick niet de liefde van haar leven is, passen ze goed genoeg bij elkaar. Lekker overzichtelijk. Wills wereld is ook klein. Vroeger had hij alles wat hij zich kon wensen – een goede baan, avontuurlijke vakanties, een mooie vriendin – maar door een ongeluk zit hij in een rolstoel, verlamd vanaf zijn nek. Door de chronische pijn en zijn wanhoop ziet hij maar één uitweg.

Wanneer Louisa haar baan kwijtraakt, gaat ze aan de slag als Wills verzorger, en het duurt niet lang voor de tegenpolen botsen. Als ze ontdekt wat Will voor ogen heeft, besluit Louisa alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Maar hoe overtuig je iemand dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn, als je zelf de wereld niet durft te ontdekken?

De internationale bestseller die harten over de hele wereld verovert. Deze roman is voor iedereen die geraakt werd door Intouchables (een must see!) en Mar adentro.

Just Be You mag 3 boeken Voor Jou weggeven

De Just Be You kerst cadeau

Doe mee met de Just Be You Kerst Cadeau Week:

Laat een reactie achter voor wie en waarom je dit cadeau graag wilt weggeven.

Voor je moeder, zus, collega, kind, buurvrouw, tante, huishoudelijke hulp, de oppas van je kinderen etc.. Iemand die jij wel een verassing en het JustBeYou-gevoel gunt. Of, en dat mag ook, schrijf waarom jij vindt dat jij dit cadeau nu juist heel erg verdiend of nodig hebt.

Jezelf de moeite waard vinden een mooi cadeau te ontvangen is natuurlijk ook erg JustBeYou! Motiveer je keus en laat het mij weten. Je mag zo vaak meedoen als je wilt, en op elk cadeau reageren.

Alleen leden van JustBeYou kunnen meedoen, dus als je nog geen lid bent schrijf je dan alsnog, gratis, in op de site: https://www.justbeyou.nl/wordjezelf/

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?

Je kunt ook nog mee doen met de andere cadeau’s:

Cadeau #1: Q&A spel

Cadeau #2: Tante

Cadeau #3: Buddha Wisselhanger

Cadeau #4: Succes zonder Stress


Tags

feelgood boek, Jojo Moyes, Voor jou


Dit vind je misschien ook leuk:

 • krista schreef:

  Dit boek zou ik heel graag aan mijn moeder kado willen doen, om haar wat meer met beide benen op de grond te krijgen, en inzicht te laten krijgen waar het echt om gaat. wat er echt toe doet in het leven. ze weet het altijd zo goed voor een ander, maar ze zou ook eens meer aan haar zelf mogen denken.

 • Yolanda schreef:

  Ik wil dit boek graag aan mijn man cadeau doen. Hij is geraakt met de film kijken van Intouchables. Dan mag dit boek dan niet ontbreken.

 • Katinka schreef:

  Graag geef ik dit boek aan mijn vriendin Tamara. Als dank voor weer een jaar oppassen op onze zoon en omdat ik heel blij ben met haar als vriendin. We houden allebei van lezen en lenen vaak boeken aan elkaar uit. Ik denk dat ze heel bij zal zijn met dit kado…

 • Anneke schreef:

  Ik zou dit boek heel graag aan mijn schoonzusje kado willen geven. Ze leest heel graag en ik gun haar een mooi boek!!

 • Ik zou het boek graag willen lezen omdat mijn wereldje ook heel klein was en ik durfde ook de wereld niet te ontdekken. Nu gaat het beter en ik durf steeds iets meer. Maar ik zou het boek willen lezen en ik ben nieuwsgierig naar hoe het verhaal verder gaat

 • Mireille schreef:

  Dit boek zou ik graag aan mijn schoonzus willen geven. Zij heeft dit jaar te horen gekregen, dat zij borstkanker heeft. Na het verwijderen van haar borst en lymfeklieren moest zij chemo therapie ondergaan. Dit was ontzettend zwaar voor haar. Op 23 december krijgt zij haar laatste bestraling. Ze is zo ontzettend positief en ik hoop dat ze dat blijft vasthouden. De onzekere tijd van “zijn alle plekken weg en blijven ze ook weg” breekt aan. Daarnaast heeft zij mij met mijn burnout en door haar positiviteit ook zo ontzettend geholpen! Ze is goud waard!

 • Ik heb het boek al gelezen en vond het erg mooi en meeslepend. Ik zou het boek graag cadeau willen doen.

 • Dineke schreef:

  Ik zou hem zelf graag willen krijgen, staat op mijn verlanglijstje maar lijkt er niet op dat de kerstman hem voor me heeft. Even uit de realiteit met een boek lijkt me erg fijn

 • Omdat ik graag eens een traan van ontroering zou laten tijdens het lezen van een boek!
  Een ontspannend boek is altijd welkom! Ook leuk om door te geven aan vrienden en familie 🙂

 • gretha schreef:

  Ik zit alleen met de kerstdagen, snik, snik… nee hoor ben echt niet zielig, echtgenoot moet gewoon werken ( horeca) en kinderen komen direct na de kerst lekker eten. Maar ja als ik dan toch alleen op de bank zit is het natuurlijk wel fijn om daar een heerlijk boek bij te hebben… dus ik zou dit boek aan mezelf kado doen.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

  optimisme en geloof in jezelf

  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.