Ben jij af en toe ook even de weg kwijt?

Ben jij af en toe ook even de weg kwijt?
Bron onbekend

Ben jij af en toe ook even de weg kwijt? Zomaar ineens moe, prikkelbaar, kort aangebonden en kritisch op alles en iedereen? Niets lijkt te lukken of kost gewoon bergen energie. Je herkent jezelf niet meer.

Waar is die zachtaardige, begripvolle, energieke en stralende jij gebleven?

Veel kans ben je gewoon overprikkeld. Iedereen kan daar mee te maken krijgen als de ‘trein maar doordendert’. Feit is wel dat hoog gevoelige mensen er eerder last van hebben.

Lees meer: https://www.justbeyou.nl/ik-ben-totaal-overprikkeld/

Is dit verhaal voor jou herkenbaar ?

Als overprikkeling vaak voorkomt ligt overspannen worden en uitgeput raken op de loer.

Overprikkeling kun je voorkomen. Hoe? Door te zorgen dat het niet zover komt, dat de prikkels niet de kans krijgen te gaan stapelen. Als je genoeg rust inbouwt en jezelf geeft wat je nodig hebt in plaats van steeds klaar te staan voor een ander ten koste van jezelf.

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

  • Isa Edenburg schreef:

    ik weet niet waar t noorden is HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

    17 tips Van Jezelf Houden
    >