Baaldag

Heb jij ook wel eens zo’n dag dat je nergens zin in hebt? Je bent moe, chagrijnig en er komt niets uit je handen

Ik heb vandaag zo dag, geen keuzes kunnen maken. Website die zo traag is als wat, afspraken met mezelf niet nagekomen, even geen inspiratie voor een blog bericht. Ik heb er nog een aantal op voorraad staan maar vandaag is niets goed genoeg. Er staat nog een enquete, inspiratie verhalen en video’s maar niet voor nu ;-). 

Niet teveel tegen de kinderen zeggen want ik zit in de ‘zeur’ modes. Met 18 jaar en 15 jaar is het niet meer zo makkelijk om ze met een film op de bank te zetten. Ga ik mij zelf uiten omdat ik een baaldag heb dan krijg ik dit gedrag weer net zo makkelijk terug. Een weerwoord is er dan wel. Dat is maar goed ook maar af en toe! Vandaag ben ik verstandig en ik zeg niet zoveel. Dat is voor mij ook uitzonderlijk.

Ja zelfs zo’n positieveling als ik, heeeft van dit soort dagen. Gelukkig niet veel maar vandaag is er zo één. Dit wilde ik ook met je delen! 

Zelfs geen zin om een foto bij mijn blog bericht uit te zoeken. Ik ga lekker mijn bedje opzoeken en morgen is alles weer goed! 

Hoe was jou dag vandaag? En hoe ga jij om met een baaldag? 

 


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Iedereen heeft wel eens zo’n dag, je er tegen verzetten helpt juist niet. Ga erin mee, en zonder jezelf inderdaad af als jouw bui invloed kan hebben op jouw omgeving. Het is jouw baaldag, niet die van hen. Ga vroeg naar bed, soms moet een dag gewoon voorbij zijn. Je voelt je de volgende morgen vaak vernieuwd. Zonder downs, geen ups. This is what you call life! 🙂

 • Mieke Schepens schreef:

  Zo’n dag wordt ik met de minuut vervelender voor iedereen (en mezelf uiteindelijk). De remedie hiervoor is: me afzonderen van de rest, bad lekker warm vol laten lopen en dan lekker in bad met de muziek aan…boek mee dat eventueel nat mag worden…Daarna even een dutje en tralala, daar ben ik weer !

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >