Als je geeft raak je het dan niet kwijt?

Onderstaande inspirerende video kwam ik tegen op Facebook. WoW opmerkelijk om te zien hoe deze man, verkleed als dakloze, dakloze mensen om geld gaat vragen.

Als je geeft raak je het dan niet kwijt?

Nog opmerkelijker om te zien is wat er gebeurd. Ik krijg hier dik kippenvel van!

Wie geeft, die ontvangt. Dit is mijn geloof. Met geven maak je niet alleen anderen mensen blij, maar je wordt zelf ook gelukkig van het geven. Geven hoeft niet altijd geld te kosten maar geven is ook het geven van complimenten, liefde, een hug en aandacht Dat is geeft niet alleen een positieve vibe aan degene aan wie je geeft, maar zeker ook aan jezelf. Hoe meer je dit doet, hoe gelukkig je je zult voelen.

Gooi je angst voor het geven overboord en ga meer geven aan de wereld. Je weet nooit op welke manier het weer bij je terugkomt. Heb vertrouwen.
Een aanrader om te kijken hiervoor is de film “Pay It Forward”.

Wat vind jij van deze video? Leuk als je een reactie wilt achterlaten onder dit blog bericht.


Tags

gelukkig leven, geven, jezelf, pay it forward


Dit vind je misschien ook leuk:

 Leven in de toekomst

 Leven in de toekomst
 • Prachtige video om te zien dat mensen die bijna niks hebben het weggeven aan een andere iemand.. en als die ene iemand vervolgens hun geld doet en zijn goede schoenen geeft .. en je ziet de reactie van al die mensen , dan kan ik alleen maar zeggen ; dat het mij ontroerde .. een liefdevolle oprechte gebaar komt uit het hart en daarmee kan je vele andere harten aanraken.

  • Hoi M., thanx voor je reactie. Altijd leuk. Het ontroert mij ook en zeker wanneer ik zie dat mensen die ‘niets hebben’ zoveel kunnen geven. Daar kan ik wat van leren.

   Warme groet, Marian

 • Marjan schreef:

  Om stil van te worden. Mooie gebaar in deze tijd

  • Was ik ook, Marjan ;-). Thanx voor je reactie, altijd leuk.

   Geniet van de komende dagen.

   Warme groet, Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

  optimisme en geloof in jezelf

  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.