5 tips om je dromen en/of doelen te bereiken - Just Be You
Just Be You
Shares


In bovenstaande video geef ik aantal tips!

Geef altijd je aandacht aan het positieve! Blijf ervoor gaan en geef niet op.

Ga voor je eigen visie, dromen en doelen. Het kan niet anders dan dat je je doelen gaat bereiken. Ook de rotsen gaan het begeven als het water er maar op blijft beuken ;-). 

Blijf niet hangen in dromen, ga vertrouwen en geloven.

Misschien vind je dit ook leuk:

About the Author Marian

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig. Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

follow me on:
>