In 5 stappen Gezond en Gezellig de feestdagen door.

In 5 stappen Gezond en Gezellig de feestdagen door.Een onderwerp dat ik de afgelopen weken steeds vaker terug hoor komen bij mijn cliënten is: “ik ben bang dat ik de feestdagen niet gezond doorkom”.

En dat wordt opgevolgd door: “En als ik al de wilskracht heb om gezond te eten en geen alcohol te drinken dan is het veel minder gezellig”. Daarom hier de 5 stappen zodat jij gezond, slank en gezellig de feestdagen doorkomt.

Om ook de trouwe lezers van mijn website zo goed mogelijk te helpen heb ik de 5 stappen opgeschreven die ik in zo’n geval ook aan mijn cliënten vertel.

Een gloed nieuw boek dat ik net geschreven heb om je gezond en slank door de feestdagen te helpen. Het boek heet: In 5 stappen gezond en gezellig de feestdagen door
Het is geen groot boek, het is maar een paar pagina’s… maar laat dat je niet misleiden.De 5 stappen die ik in het boek beschrijf zullen je helpen echt lichaamsvet te verbranden tijdens de feestdagen – zonder dat de gezelligheid daaronder komt te lijden!Je kunt het boek (gratis) hier aanvragen.
Laten we 2014 goed eindigen en 2015 goed beginnen…
Jasper Alblas

Tags

afvallen feestdagen, gezellig, gezond, jasper alblas, slank


Misschien vind je dit ook leuk:

Wat zijn antioxidanten?

Wat zijn antioxidanten?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.