Zwaar verliefd – Chantal van Gastel

Zwaar verliefd - Chantal van Gastel

Ik had het boek ‘Zwaar Verliefd’ op mijn ereader staan en ik heb deze in één ruk uitgelezen. Gewoon een heerlijk boek om op de bank, strand of bij het zwembad te lezen. Het leest heel gemakkelijk en je leest het gewoon in één ruk uit.

Het is ook zo heerlijk herkenbaar want Isa vindt zichzelf te zwaar en worstelt hiermee. Dit wordt mooi weergegeven in dit boek. Door het gewichtsprobleem van Isa wordt het verhaal ook veel mensen heel herkenbaar.

Een feelgood roman waarvan je weer opknapt als je deze hebt gelezen.

Zwaar verliefd – Chantal van Gastel

‘Eigenlijk zijn mijn vriendinnen en ik net Sex & the City. Al heb ik in geen tijden seks gehad. En die stad waarin ik woon is ook niet echt New York of zo. Sommigen zouden het misschien een dorp noemen. We zijn trouwens ook maar met z’n drieën, maar ik weeg in mijn eentje wel net zoveel als Carrie en Samantha bij elkaar. Dat compenseert die ontbrekende vierde vriendin dan weer wel.’

Aan het woord is Isa, een jonge dierenarts die worstelt met haar gewicht, haar werk en de liefde. Helemaal nu ze als een blok is gevallen voor Ruben, de ontzettend aantrekkelijke eigenaar van een labrador waar ze een levensreddende actie bij heeft uitgevoerd. Maar hoe zorgt ze er nou voor dat hij net zo gek op haar wordt als op zijn hond?

Zwaar beproefd en zwaar verguld zijn de opvolgers en die ga ik zeker nog lezen.

Heb jij dit boek gelezen? Wat vind jij een goed boek?


Tags

chantal van gastel, feelgood roman, zwaar beproefd, zwaar verguld, zwaar verliefd


Misschien vind je dit ook leuk:

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

    17 tips Van Jezelf Houden
    >