Zomervakantie boekenlijst

zomervakantie boekenlijstHet heerlijke weer komt er weer aan en wat is er dan een mooier moment om even tijd voor jezelf te nemen en om dan een heerlijk boek te lezen.

Ik krijg de laatste tijd veel boeken toegestuurd om een review te schrijven maar ook hele leuke winacties. Tot en met as vrijdag 14 juni 2013  kan je het boek ‘Top Vrouw’ van Eshter Jacobs winnen maar er komt nog veel meer aan.

Echter ik heb ook wel eens zin om gewoon een chicklit te lezen en mijn verstand op nul te zetten en heerlijk te lezen. Ik heb al een aantal boeken op mijn verlanglijstje staan. Een aantal heb ik er al aangeschaft en sommige moet ik nog kopen.

Ik ben ook heel benieuwd naar jouw boekenlijst? Heb jij tips en/of aanraders? Welk boek vond jij goed en waarom? 

Boekenlijst van Marian

9200000011436823Uit de bergen kwam de Echo van Khaled Hosseini. 

Dit boek heb ik nog niet in mijn bezit maar ik heb de vorige boeken van de schrijver ook gelezen en die vond ik zeer indrukwekkend. Staat dus zeker op mijn verlanglijstje.

Helen van Royen, de hartsvriendin

Heleen van Royen –  De harstvriendin

Volgens mij heb ik alle boeken van Heleen van Royen gelezen en ik ben ook heel benieuwd naar dit boek. De recensies zijn niet helemaal top maar ik heb geleerd op mijn eigen mening af te gaan dus daar kom ik nog op terug. Dit boek heb ik, dus daar gaan we maar snel mee beginnen.

Huisje boopje feestje

Jill Mansell – Huisje Boompje Feestje

Heerlijke boeken van Jill Mansell om gewoon bij weg te dromen. Op de bank en/of in de tuin, op het strand met dit boek en je hoort mij voorlopig niet meer. Dit boek heb ik op mijn verlanglijstje gezet. Heb jij wel eens boeken van haar gelezen?

Huisje Boompje Feestje komt 27 juni uit maar is al te reserveren op bijvoorbeeld bol.com. Ideaal dat deze nog niet uit is. Als dit boek uitkomt dan kan je het boek meteen in je koffer stoppen.

Veronika besluit te sterven - Paulo Coelho

Paulo Coelho – Veronika besluit te sterven

Hele mooie boeken heeft Paulo Coelho geschreven en toch heb ik ze zeker nog niet allemaal gelezen. Een tijd geleden kwam ik dit boek van Paulo Coelho tegen en eigenlijk had ik er nog nimmer over gehoord. Welk boek vind jij het mooist van Paulo Coelho?

De voedselzandloper

De voedselzandloper – Kris Verburgh

Ik heb al een paar mailtjes gekregen over dit boek en mijn mening hierover. Het boek staat op mijn verlanglijstje. Voeding, afvallen en langer jong blijven vind ik zeer interessante onderwerpen. Vandaar dat ik dit boek graag wil lezen.

Heb jij het al gelezen? Graag hoor ik je mening.

Welk boek en/of boeken staat er op jouw verlanglijstje? Ik vind het leuk om van je horen. Je kunt dit doen door hieronder een reactie achterlaten.

Check mijn topboeken hier >>

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

boeken, de voedselzandloper, paulo coelho, verlanglijstje boeken


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>