Zit jij vast? Een inspirerende video:

Ben jij ook iemand die zegt: “ik kan er niets aan doen”, “ik heb daar geen invloed op” of ben jij afhankelijk van anderen mensen om in beweging te komen?

Met een knipoog deze leuke video voor jou!

Zit jij vast?

[video_page_section type=”youtube” position=”default” image=”https://www.justbeyou.nl/wp-content/uploads/2012/12/Schermafbeelding-2012-12-09-om-16.25.54.png” btn=”light” heading=”” subheading=”” cta=”” video_width=”1080″ hide_related=”true” hide_logo=”true” hide_controls=”false” hide_title=”true” hide_fullscreen=”false”]http://www.youtube.com/watch?v=FSIkjNaICsg&feature=player_embedded[/video_page_section]

Vind je deze video leuk?
Deel gerust met je vrienden. Klik op de “vind ik leuk” knop van facebook en/of maak een tweet. Vind ik leuk ;-).

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

inspirerende video


Misschien vind je dit ook leuk:

Een nieuwe dag

Een nieuwe dag
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>