Wow een rijpere schoonheid, Helen Mirren, gezicht van L’ Oreal

Helen Mirren nieuwe gezicht l'oreal
 Bron

Zo mooi kan je zijn als je ouder bent. Wow geweldig om te lezen dat Helen Mirren het nieuwe gezicht van L’Oreal is. Daarmee laat L’ Oreal eens zien dat je niet alleen mooi bent als je jong bent.

Ik zelf vind dit enorm leuk om te zien dat zo’n bedrijf kiest voor ‘rijpere’ schoonheid. Je zou bijna gedeprimeerd raken als je ouder wordt ;-).

Hellen Mireen is 69 jaar en de enige oudere gezicht van l’Oreal is Jane Fonda.

Het ad schrijft hier ook een stukje over:

Het is de eerste keer dat ze haar gezicht en naam wilde lenen aan een beautymerk, maar voor gigant L’Oreal wilde ze wel een uitzondering maken. ‘Ik heb altijd van het merk gehouden. Ik zie er niet zo goed uit als vroeger, maar ik zie er best oké uit en wil dat graag zo houden. Hopelijk kan ik het zelfvertrouwen van andere vrouwen een boost geven en ze inspireren om het beste te maken van hun natuurlijke uiterlijk.’

Mirren is ook gek op make-up en beautyproducten. ‘Ik draag iedere dag make-up, en test voortdurend nieuwe producten uit.’ Ze is daarnaast ook fan van goedkopere producten. ‘Vandaag de dag hoef je geen fortuinen neer te tellen voor kwaliteit. En dat is precies wat L’Oreal doet.’

Ik hoop dat er meerder bedrijven zullen volgen en daarmee ook de modellen bureaus. Gewoon door eens een ‘normale’ maat vrouw te nemen in plaats van de (te) dunne meisjes. Get real!

 


Tags

helen mirren, l' oreal, rijpere schoonheid


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>